Foto: Shutterstoc

Synes du også, det kan være svært at finde nok tid til familien og måske særligt dit barn? Oplever du også, at når du så endelig har tid, så ender du med ikke at få den brugt rigtigt?

Sponsoreret indhold

Hvis du kan svare ja til de to ovenstående spørgsmål, så læs med her. Du er nemlig langt fra alene, og det kan være svært at tilpasse det travle karriereliv med familielivet. Vi giver dig her vores kreative bud på, hvad du kan gøre for at sikre kvalitetstiden med dit barn. Og det er her noget så simpelt som en legemåtte kommer ind i billedet.

Vær nærværende

Ofte har du måske tiden til at være sammen med dit barn, men det kan være, at du ender med at få brugt den forkert. I stedet for at være til stede er du optaget af ting i dit hoved, og måske ender det med, at dit barn sidder med tabletten, og du sidder med arbejdet. 

Dette er ikke kvalitetstid. Med en legemåtte fra Hyggi kan du være sikker på at være til stede med dit barn. En legemåtte er kort sagt – som navnet siger – en måtte, som der leges på. Det særlige ved en legemåtte er, at den er forholdsvis stor. Det betyder, at det ikke kun er dit barn, som kan lege på måtten. Der er plads til, at du også kan være med. 

En legemåtte fra Hyggi er blød og lavet i ikke-sundhedsskadelige materialer. Hvis dit barn stadig kun er et spædbarn, behøver du ikke bekymre dig om, at barnet kan komme til skade. Legemåtten er skabt til at passe på barnet, og ofte kan du få legemåtter i et hav af forskellige farver og mønstre. 

Få samlet hele familien

Ofte kan det kræve lidt planlægning at få samlet hele familien, men det er i den grad det værd. I mange moderne familier har alle deres egen, individuelle hverdag. Måske får I ikke set så meget til hinanden i løbet af dagene. Så kan I have stor gavn af at planlægge tidspunkter, hvor I alle sammen har tid til bare at være sammen med hinanden. 

I kan planlægge at bruge denne tid på at lave en særlig aktivitet sammen. Det kunne fx være sådan noget som at gå i biografen, tage på biblioteket eller måske tage en tur i svømmehallen. Det er dog tit ikke så meget, der skal til. I kan også vælge bare at være derhjemme, men hvor I samtidig fokuserer på at lave noget sammen.

På en legemåtte er der plads til hele familien, og den egner sig til børn i alle aldre. Dette er måske derfor, legemåtten er blevet så populær i børnefamilier. Du kan med fordel vælge at placere en legemåtte i stuen. På den måde bliver den integreret i et af de rum i hjemmet, som I befinder jer mest i. En legemåtte opfordrer til nærvær, og det er derfor, du skal overveje at købe en legemåtte allerede i dag.