Foto: Shutterstoc

Vidste du, at Beer Pong kom til livs ved en amerikansk universitetsfest tilbage i 1960’erne? Og at drukspillet siden da er steget markant i popularitet verden over og endda har sin egen verdensmesterskab afholdt hvert år i Las Vegas?

Sponsoreret indhold

Beer pong er et internationalt drukspil, og enhver mand, som er godt integreret i den danske drukkultur ved, at en fest er kun en god fest, hvis der bliver spillet mange runder af dette fantastiske spil. 

Enhver mand ved også, at det er en udstyrssport, der kræver det bedste af det bedste. Det er her, hvor Ølbong.dk kommer til undsætning! Her kan du finde alt, hvad det gode ølhjerte begærer: beer pong kopper, bolde, trofæer og ja, du læser rigtigt, beer pong bord med lys.

Beer pong sæt og tilbehør

Hos Ølbong.dk gør de oprør med de trælse, fedtede alkoholpletter på spisebordet og tvivlsomme alternativer til bordtennisbolde. Deres sæt og tilbehør er som kopieret ud fra lærebogen, der sætter rammerne for en fed turnering. Så sig farvel til trælse ringe på det skrøbelige spisebord og upraktiske vandglas fra IKEA, for fremtiden har meldt sin ankomst! 

Skulle det nu være, at du sidder og tænker: “Ej, jeg gad nu godt at skifte øl ud med prosecco” eller “gad vide, om man kan spille pool beer pong?” så er du landet det korrekte sted. Du behøver ikke at lede langt efter sjove alternativer, for Ølbong.dk har gjort arbejdet for dig ved at samle alt udstyret relateret til en god omgang beer pong spil!

Det bedste beer pong bord

Festen bliver altså en god del sjovere, når man kan spotte et fedt beer pong design på bordet. Design dit eget Beer Pong bord hos Ølbong.dk, der kickstarter enhver kedelig fest, når sådan en skurk bliver taget i brug.

Med en scratchfri og vandtæt spilleflade ledsaget med et skarpt print, så får du et billigt beer pong bord med eget design, der kan holde til slag og slid til alle dine fremtidige fester.

Køber du et beer pong bord hos Ølbong, så kan du forvente, at der er styr på sagerne. Målene, materialerne og kvaliteten er helt i top, og mens du nu lige er her, så kan du da slå to fluer med ét smæk og tilkøbe fedt tilbehør. Det er smart, ikk’?

Beer pong all-inclusive

Ølbong.dk er din fortrolige forhandler af alt vedrørende drukspil. Ved siden af den fornemme kvalitet, så er Ølbong.dk også bevidste om deres priser. 

Her kan alle være med. Lige fra den fattige studerende, der vil tage fredagsbaren med hjem til direktøren, der gerne vil gøre firmafesterne sjovere med det fedeste custommade bord.

Gør dig selv og dine venner en tjeneste og køb dit udstyr hos Ølbong.dk – det kommer I ikke til at fortryde!