Foto: Shutterstoc

I år er der flere, der mener, at Danmark har en rigtig fin chance i EM. I første gruppe skal vi møde Finland, Belgien og Rusland, og alle kampene kommer til at foregå i parken.

Sponsoreret indhold

Den første kamp, der skal spilles, er d. 12. juni, hvor Danmark skal spille mod Finland. Det bliver spændende, og det kan være, at du allerede har aftalt med dine kammerater, at I skal ind og se det, eller I skal se det sammen på sofaen derhjemme. Det er i hvert fald oftest fedest at se sport sammen med andre, fordi det giver en hel anden stemning. Se kampprogram em, hvis du gerne vil vide lidt mere, og hvis du skal finde ud af, hvordan du skal oddse.

Disse skal vi spille mod i første gruppe

I første gruppe skal Danmark som nævnt spille mod Finland, Rusland og Belgien. Efter Danmark har spillet mod Finland d. 12. juni, så møder de derefter Belgien d. 17. juni. Den sidste gang, der skal spilles i gruppe 1 er mod Rusland, og det kommer til at ligge på d. 21. juni. Det er spændende, at vi skal starte med at spille mod Finland, for det er første gang nogensinde, at Finland har kvalificeret sig så højt oppe i fodbold. Da vi skulle trække, stod vi mellem at skulle spille mod Wales eller Finland, og der er vist flere, der er meget glade for, at vi har trukket Finland. Dem har vi nemlig måske lidt bedre chancer mod.

Folk er optimistiske

Bookmakere og folk generelt har været meget optimistiske omkring Danmarks chancer i EM 2021. Dette skyldes nok også, at vi ikke skal op mod Wales. Hvis man kigger på vores historik med Finland, så er der ikke meget, men vi har vundet mere over dem end omvendt, og det er da en meget rar tanke.

Det bliver hårdt mod Belgien

Selvom folk generelt er optimistiske over Danmarks chancer for EM, så er der også mange, der er nervøse for den kamp, vi skal spille mod Belgien. Belgien er nemlig placeret som nummer 1 på verdensranglisten, og så kan man godt forstå, at folk bliver lidt nervøse for vores chancer. Alligevel er Belgien også et hold, der er ry for at have meget potentiale, de aldrig har fået brugt ordentligt. Det kan være, at vi har en chance.

Kampen mod Rusland

Rusland er ikke det hold, man umiddelbart frygter mest. Det er ikke et hold, hvor man ser mange stjernespillere. Alligevel klarede Rusland sig rigtig godt i 2018 i VM. Her spillede russerne langt over vores forventninger, og man kunne da godt blive nervøs for, om det samme kunne ske igen. Russerne har ofte mest succes på deres hjemmebane, hvor de kun er blevet slået af Belgien, der så også gav dem baghjul med en sejr på 4-0. Rusland skal spille mod Finland og Belgien på hjemmebane, så det bliver spændende at se, om de klarer sig godt der. Det er godt, at vi skal møde dem i parken.