Foto: Shutterstoc

Der findes snart ikke noget mere afslappende, end at bruge nogle timer i en spa efter en lang arbejdsdag.

Sponsoreret indhold

Desværre er det de færreste forundt at have råd til at købe en indendørs eller udendørs oppustelig spa. Indendørs spaen kan flere have råd til, men den giver ikke på samme måde den friske luft, som en udendørs spa giver. Se med her, hvis du vil finde en god og budgetvenlig måde at kunne nyde spa livet på hele året rundt. 

Oppustelig spa som de fleste har råd til

Der findes et stort udvalg af oppustelige spa, som de fleste har råd til. Spaen giver noget af det samme, som en større udendørs spa med dyser og det hele. Siddekomforten er ikke helt det samme, men du får alligevel den indre ro, som de fleste har brug for efter en lang arbejdsdag eller inden sengetid, når ungerne er gået i seng.

Den oppustelige spa har ligeledes nogle fordele, som den almindelige udendørs spa ikke har. Den kan nemlig tages ned igen, gemmes vinteren over, eller nemt flyttes til den anden ende af haven, hvis man gerne vil skabe en forandring. 

Hvordan fungerer den oppustelige spa?

Den oppustelige spa fungerer på den måde, at den pustes op og placeres et sted i haven, hvor man gerne vil sidde og nyde nogle gode stunder. Din oppustelige spa, kan stå hele sommeren og give dig mange gode stunder i det fri. Du fylder den med vand, som varmes op. Ved de fleste oppustelige spa, kan vandet varmes op til omkring 40 grader.

Hvis du vil bruge din oppustelige spa om vinteren, skal du sørge for, at den altid står isoleret, enten på en hævet platform, eller på et overdækket område. Du skal også være opmærksom på filterpumpen i spaen, da vandet i pumpen kan fryse til is, hvis du overlader den helt for sig selv. Hvis du følger vejledningen, som du kan fremsøge via internettet, kan du sagtens bruge din oppustelige spa om vinteren. Uanset om du bruger spaen om sommeren eller om vinteren skal du have lidt udstyr klar, så du kan rengøre vandet regelmæssigt. 

Udstyr til din oppustelige spa

Noget af det, der er vigtigt, når man har en spa uanset om den er oppustelig eller ej, er at badevandet holdes rent. Der findes forskellige løsninger såsom klor i vandet, eller andre former for rengøringsmidler. Det er ligeledes vigtigt at du regelmæssigt tester badevandet, da der kan forekomme vand, hvis pH-værdi er uhensigtsmæssigt at bade i.

Du kan købe et lille sæt med strimler, så du regelmæssigt kan teste badevandet, og via den finde ud af, hvor meget klor du skal hælde i vandet. Der findes mange forskellige udgaver af de midler, du skal bruge til spaen. Du kan købe en komplet startpakke, så det bliver nemmere for dig at få begyndt.

Giv dig selv og vennerne nogle gode aftener

Den oppustelige spa er optimal til at hoppe i sammen med vennerne. Du kan med fordel invitere et par stykker forbi, og så kan i sammen nyde et glas vin og noget snack, mens i sidder i spaen. Der findes en oppustelig spa bar, som kan flyde rundt ovenpå vandet sammen med jeres snacks, øl, vin osv. Det vil helt sikkert give jeres gæster et smil på læben og I kan på den måde få mange timer til at gå i det skønne vand.

Hvis I har små børn, kan I også med fordel købe nogle badeænder, så vandet aldrig bliver kedeligt at være i. Hvis I skal gøre jeres aften med vennerne eller med børnene endnu mere hyggeligt, kan I med fordel også købe en vandtæt højttaler, så musikken kan spille imens. Den kan også være god, hvis du sidder alene i spaen og vil nyde en god lydbog.