Foto: Shutterstoc

Kærlighed er noget af det bedste her i livet – men ligesom alt andet, ændrer den sig hele livet igennem. Selvom I elsker hinanden, kan I hurtigt glemme forelskelsen. Få fire gode råd til, hvordan I genfinder gnisten.

Åh, den kærlighed. Der er skrevet og sagt uendeligt meget om kærlighed, og det er ikke uden grund. Kærlighed er skønt og fantastisk – og langt de fleste drømmer om den. Har I fundet kærligheden, men glemt forelskelsen? Så læs med her, hvor vi giver fire gode råd til, hvordan I finder tilbage til den nyforelskede tid, hvor livet var lyserødt og skønt.

Kys, kram og hav sex

Det første råd er meget vigtigt, hvis I gerne vil genfinde forelskelsen. Rør ved hinanden så meget som muligt. Berøring udløser nemlig kærlighedshormonet oxytocin, der knytter jer tættere sammen.

Kram, kys farvel og giv hinanden kærlige klem – så vil I snart have endnu mere lyst til at røre ved hinanden. Hvis I trænger til flere eventyr i soveværelset, kan I eksperimentere med forskelligt legetøj. Uanset om I er til buttplug, vibratorer, massageolie eller noget helt fjerde kan I finde et stort udvalg af pirrende legetøj på sexnetto.dk.

Savn hinanden

Noget, der virkelig kan tænde for lysten og forelskelsen, er tid hver for sig. Det lyder måske paradoksalt, men tænk på, hvor meget I savnede hinanden, dengang I var nyforelskede.

I længerevarende parforhold er der ikke altid tid til at savne hinanden, men den tid bør I selv skabe. Prioriter aftener hver for sig, gå ud med vennerne alene eller tag på weekendture hver for sig. Når I ser hinanden igen, vil I helt sikkert have mere energi og lyst til hinanden. 

Del jeres fantasier

Måske tror I, at I allerede ved alt om hinanden? Glem alt I tror, I ved og dediker tid til at snakke om jeres inderste fantasier. Måske opdager I, at I går med de samme drømme og fantasier, som I aldrig har fået levet ud – og det er da ærgerligt, når I kan leve dem ud sammen. 

Hav det sjovt sammen

Der findes næsten ikke noget dejligere end at grine med den, man elsker. Det sidste råd er derfor, at I skal have det sjovt sammen. Der findes utallige sjove aktiviteter, som I kan nyde sammen.

I kan eksempelvis tage ud at klatre, stå på rulleskøjter eller drikke jer fulde sammen. Gør noget, som I begge nyder at lave – det vil garanteret styrke jeres parforhold at lave noget, der får jer til at grine.