Foto: Shutterstoc

Førstehåndsindtrykket har alle dage været vigtig, og det gælder også, når det kommer til beboelse.

Sponsoreret indhold

Når det kommer til lejlighedskomplekser, så er det første man bemærker som kommende beboere helt naturligt facaden og derefter opgangen, som man træder ind i. Hvis det første der møder en som mulig lejer er en støvet og spindelvævsbefængt opgang, så kan man hurtigt få et dårligt indtryk af boligen og miste lysten til at bo der. 

Derfor er det vigtigt at skabe en god atmosfære, allerede når det kommer til ejendommens opgang ved at vedligeholde den bedst muligt. 

Sørg for jævnlig trappevask  

Hvis der er en ting, der kan få en opgang til at se trist ud, så er det beskidte trapper. Trappen er er det første man møder, når man træder ind i en opgang. Derfor er det også et naturligt sted at starte, hvis man ønsker at skabe et bedre førstehåndsindtryk af ejendommen. Det kan være lidt af et arbejde selv at give sig i kast med, men heldigvis findes der gode udbydere af trappevask København. Ved at vælge professionelle er du sikker på, at trappevasken bliver gjort ordentligt. Samtidigt sparer du tid og tankevirksomhed på selv at skulle huske at gøre det med jævne mellemrum. 

Giv væggene en klat maling

En anden ting der kan gøre en stor forskel, er hvordan væggene tager sig ud. Er væggen ujævn og krakelerer malingen rundt omkring, så sender det bare ikke de bedste signaler. Derfor er det også vigtigt at vedligeholde væggene, hvis man vil have tilfredse beboere i ejendommen og tiltrække nye. 

En opgang kan hurtigt virke dunkel, så gå efter lyse farver på væggene. Dermed ikke sagt, at det behøves være hvid, som du dypper penslen i. Hvis du vil skabe en opgang med personlighed, så kan du med fordel vælge en mere frisk farve. Så længe farven bare er til den lyse side. 

Og nu du er i gang med malingen, så kan du med fordel overveje om hoveddøren til opgangen og gelænderet trænger til en opgradering. Her kan du skabe et flot udtryk ved at vælge en farveskala der matcher. 

Støv af

Et sidste tip er at sørge for at støve godt af i opgangen. Spindelvæv og store nullermænd rundt omkring i hjørnerne bidrager ikke til den gode atmosfære – tværtimod. Hvis du ikke selv er den store rengøringsentusiast, så kan du kombinere dette med din professionelle trappevask.  

Med disse tips, så er du garanteret en opgang, der giver det bedste førstehåndsindtryk.