Foto: Shutterstoc

De fleste gamere er vilde med gadgets. Både når det kommer til en gamer-pc med de helt rigtige specs og alle de andre gadgets, man kan bruge i hverdagen.

Sponsoreret indhold

I denne artikel kommer vi ind på fem gadgets, der hjælper dig i hverdagen.

1. Smartwatch

Du kan efterhånden få ekstremt avanceret teknologi rundt om håndleddet. Fra et moderne smartwatch kan du betale ved dankortterminalen, høre musik på farten, tale i telefon, få data om din sundhed og få notifikationer fra alle dine apps på telefonerne. 

Der findes et kæmpe udvalg af smartwatches, hvor nogle af de førende producenter er Apple, Samsung og Huawei. Hvis du leder efter et førsteklasses smartwatch, bør du tjekke nogle af deres seneste modeller.

2. Home-assistent

Dette kan eksempelvis være de populære versioner fra Google (Home og Nest) og Amazon (Alexa). Der findes dog efterhånden mange højtalerenheder, der tilbyder denne løsning (hvor nogle af dem dog fungerer vha. Googles, Apples eller Amazons teknologi).

En home-assistent gør det nemt for dig at kontrollere hjemmets gadgets samt at få information blot ved brug af stemmen.

3. Smart lys

Den helt store på dette marked er Philips med deres Hue-pærer og -lamper. Blot ved at skrue en pære i dine eksisterende lamper, har du intelligent lys i dit hjem, hvor du kan justere farven, temperaturen og styrken. 

Disse smarte pærer gør det nemt at lave forskellige lyssætninger, der passer til det, du laver. Hvad end der skal være filmaften eller gamer-aften.

4. Automatisk rengøring

De fleste gamere vil nok hellere tage et par games ekstra, end de vil pudse vinduer eller gå en tur med støvsugeren. Med moderne teknologi kan man undgå store dele af rengøringen. Det findes nemlig robotter, der kan stå for støvsugningen, gulvvask, vinduespudsningen og ja, selv at rense den store havegrill.

Så hvis du ønsker at fjerne en del af de huslige pligter fra todo-listen, så du kan frigøre mere tid til dig selv, så bør du tjekke robotter til rengøring i hjemmet.

5. Smart-tv

Her kan der både være tale om et “ægte” smart-tv, der har indbygget et hav af fede apps og integrationer, men du kan også forvandle dit eget tv til et smart-tv med en ChromeCast, et Apple TV, en Amazon Fire TV Stick eller lign.

Med en af disse løsninger kan du lynhurtigt få fedt indhold op på hjemmets helt store skærm. Hvad end du ønsker at vise et blæret replay fra dit seneste game, en sjov YouTube-video eller noget helt tredje, så vil det blot være få kliks væk.