Vælg mellem 17 forskellige smagsvarianter. Foto: Vildglad

Isbutikken Vildglad har besluttet at gøre alle med en sød tand vildt glade, når der deles gratis is ud 3. marts.

Vildglad har ligget på Amagerbrogade i 12 år, og der er efterhånden en tradition, at den søde biks sparker sæsonen i gang med at dele gratis is ud til deres kunder.

Vildglad siger til KBH.dk, at alle er mere end velkomne til at kigge forbi i forretningen lørdag 3. marts fra klokken 14.

– Vi deler gratis is ud til vores kunder i anledningen af vores fødselsdag, starten på en ny sæson og selvfølgelig for at give vores kunder et smil på læben.

Når du møder op i butikken, kan du kvit og frit vælge to lækre kugler is i et bæger. Der er 17 forskellige smage at vælge mellem. 

Vildglad byder selvfølgelig på de klassiske varianter som chokolade og jordbær, men butikken forretningen frister også med mere specielle smage som chokomint, granatæble, mango, blåbær, lakrids, oreo og citron.

Foto: Vildglad

Foto: Vildglad

Udover beliggenheden på Amagerbrogade kan Vildglad også findes i Amager Strandpark hele sommeren.

– Isbutikken på Amagerbrogade har ligget der i 12 år, og der er indtil videre ingen fremtidige planer og udvidelse, da vi igen i år står med vores anden butik i Amager Strandpark ved Kilometerbroen 3 for syvende år i træk.

– Og vi er mere end lykkelige for vores to isboder, siger Vildglad til KBH.dk.

Alle is er frisklavede fra Vildglads eget ismejeri, der undlader unødige tilsætningsstoffer og kun bruger råvarer af høj kvalitet og økologisk mælk.

Foto: Vildglad

Hvad sker der: Gratis is
Hvor sker det: Vildglad, Amagerbrogade 182, København S
Hvornår sker det: 3. marts kl. 14-17

Københavnsk streetfood-mekka genopstår på ‘Reffen:’ Så stort bliver det nye madmarked på Refshaleøen