Chokolade i stride strømme på Amager. Ja tak! Foto: Chokoladeselskabet

Hvis du er VILD med søde sager, så må du ikke gå glip af Chokoladefestivalen i Tap1 på Amager 24. og 25. februar.

Det bliver en weekend fyldt med himmelske smagsprøver, udstillinger med imponerende kreationer og mulighed for selv at lave chokolade, når  Summerbird, Sv. Michelsen Chokolade, Frederikberg Chokolade, Odense Marcipan og mange flere producenter rykker ind i Tap1 for at udbrede interessen for den nydelsesfulde spise.

Chokoladefestivalen løber af stablen i weekenden 24. og 25. februar, og Tap1Amager bliver fyldt op med chokolade i alle afskygninger og de mest kreative spiselige værker, man kan forestille sig.

Det er Chokoladeselskabet, som har til formål at fremme kendskabet til kvalitetschokolade, der står bag den søde festival. 

For besøgende byder festivalen først og fremmest på muligheden for at gå fra stand til stand og smage på de lækre sager. 

Foto: Chokoladeselskabet

Foto: Chokoladeselskabet

Derudover vil der være foredrag om chokolade, flotte udstillinger og mulighed for at se, hvordan det fristende stads bliver tryllet om til flotte kreationer.

Børn og voksne kan også få lov til selv at prøve kræfter med at lave chokolade under kyndig vejledning af eksperterne.

Det koster 130 kroner for voksne at komme ind og 90 kroner for børn op til 11 år. Børn under seks år kommer gratis ind. Billetter kan købes via madbillet.dk.

Prisen er inklusiv seks poletter, som kan veksles til smagsprøver på lækker chokolade i de forskellige stande. Desuden er der naturligvis mulighed for at købe alt fra flødeboller til lakridskugler med chokolade med hjem til gode priser. 

Foto: Chokoladeselskabet

Foto: Chokoladeselskabet

Hvad sker der: Chokoladefestivalen
Hvor sker det: Tap1, Raffinaderivej 10, København S
Hvornår sker det: 24. og 25. februar 10-17

Hvis du er mere interesseret i alkohol end søde sager, så skal du måske hellere tjekke den årlige Copenhagen Gin Festival ud, som løber af stablen weekenden inden i Sydhavnen – det bliver større end nogensinde.

Tivoli afslører Snurretoppens afløser: Bliv slynget ud på en vild tidsrejse med Tik Tak