Der er masser af lækkerier af vælge mellem, når Neighbourhood byder på brunch. Foto: Neighbourhood

Prøv lækre brunchretter og en frisk cocktail, når Neighbourhood byder på en lækker omgang brunch alle ugens dage.

– Vi startede i går, og når man tænker på at det er mandag og rimelig dårligt vejr, så er det gået over al forventning.

Sådan lyder det fra Martin Beck Duedahl, der er indehaver af Neighbourhood, som er kendt på Vesterbro for at stå for lækre sprøde og originale pizzaer, samt cocktails.

Men hvem siger egentlig, at man ikke kan starte dagen med pizza og en lille skarp drink med spiritus fra formiddagen?

Ingen, hvis man spørger på Neighbourhood, der slukker tørsten og stiller sulten, der nu tilbyder brunch hver eneste dag på Frederiksborggade i indre by og hver weekend på Istedgade på Vesterbro.

Og for at kickstarte brunch-hour, så flere sultne københavnere springer morgenmaden over, så har Neighbourhood valgt at skære halvdelen af prisen, så der er 50 procent på hele menukortet til og med den 18. marts.  

Minipizzaerne er en af Neighbourhoods specialiteter. Foto: Neighbourhood

– Vi prøver at lave et twist på brunchen, hvor vi blandt andet laver en salt vaffel med manchego ost, som er helt formidabel. Og så har vi jo også minipizzaer, og som jo er vores specialitet, da vi jo har lavet nogle helt unikke pizzaer, siger Martin Beck Duedahl til KBH.dk.

Tidligere var brunch på Neighbourhood på en klassisk tallerkenanretning.

Men nu er der langt flere muligheder for at sammensætte sin egen menu, da man blot selv vælger mellem 13 små anretninger, og den salte vaffel med manchego ost og parmaskinke er allerede nu en stor succes, lyder det fra Martin Beck Duedahl.

Her lyder priserne på mellem 25 og 55 kroner. 

Den salte vaffel med manchego og parmeskinke er allerede nu et stort hit blandt de små brunchretter. Foto: Neighbourhood

Og i weekenden, når man måske har fået lidt for meget aftenen før, så står bartenderne også klar til at ryste en reparerende cocktail ud af ærmet.

– Vores bartender har lavet fire superlækre drinks, hvor at vi blandt har en ny udgave af ‘Bloody Mary’, der nok skal stikke helt af, når vi rammer weekenden. Det er ikke unaturligt at kombinere alkohol med brunch, det har man jo også set med de mange champagnebrunches, der er opstået rundt omkring i byen. Men hvis man vil reservere bord i denne weekend, skal man skynde sig, for der er ved at være fyldt godt op, siger Martin Beck Duedahl til KBH.dk.

Hvad sker der: Halv pris på brunch hos Neighbourhood
Hvor sker det: Frederiksborggade 20, Indre bBy og Istedgade 27, Vesterbro 
Hvornår sker det: Der serveres brunch hver dag på Frederiksborggade fra 10-16. På Istedgade i weekenden fra 10-16. 

Der er 50 procent på menukortet til og med den 18. marts. 

Lone og læsehunden Eika giver børn lyst til at læse på Frederiksberg