Til nytår må Jensens Bøfhus på Østerbro dreje nøglen om. Foto: Google Maps

Efter et underskud på 31,5 millioner kroner i 2016 må Jensens Bøfhus lukke flere restauranter i landet, blandt andet restauranten på Trianglen på Østerbro.

Man har kunnet få bøffer, favoritsovs og all you can eat-softice i en menneskealder på Jensens Bøfhus.

Men selvom restauranten byder på bøffer, sovs og pomfritter, der burde falde i alles smag, så bliver gæsterne væk fra bøfkædens restauranter.

Den traditionelle restaurantkæde må derfor nu lukke 10 restauranter flere steder i landet, og det betyder et farvel til spareribs og softice af libitum på Østerbro, hvor restauranten på Trianglen må dreje nøglen om til nytår.

Restauranten har ellers ligget i smørhullet mellem Østerbrogade og Fælledparken siden 2008, oplyser Jensens Bøfhus til KBH.dk.

Ligesom hos andre restauranter i landet har kunderne ikke fundet vej indenfor, mens udgifter til løn og husleje har taget hårdt på pengekassen. Og faktisk er det ikke småpenge, der mangler i kassen hos Jensens Bøfhus.

Ifølge virksomhedens sidste årsregnskab havde Jensens Bøfhus et underskud på 31,5 millioner kroner, mens omsætningen faldt med seks procent. 

Selskabets ledelse kalder selv resultatet ‘særdeles utilfredstillende’, og sidste år måtte man lukke to restauranter på baggrund af flere dårlige regnskabsår, hvor pengene er fosset ud af kassen.  

Et britisk konsulentfirma har nu lagt en ny plan for virksomheden, der blandt andet byder på et nyt menukort og revitalisering af Jensens Bøfhus brand, og før planen er søsat, vil Jensens Bøfhus ikke kommentere restaurantlukningerne yderligere.  

Det er derfor endnu uvist, hvad der skal ligge i lokalerne ved Trianglen, når Jensens Bøfhus har langet den sidste bøf over disken.

– På nuværende tidspunkt arbejder aktivt med den strategiske plan, som vores britiske konsulenthus Anpro har udarbejdet til kæden, skriver Jensens Bøfhus i et skriftligt svar til KBH.dk. 

Jensens Bøfhus skriver desuden, at der ville komme flere nyheder om restaurantkæden i det nye år.

I dag har Jensens Bøfhus i alt 28 restauranter på landsplan, og dermed må kæden lukke mere end hver tredje restaurant. 

PostNord advarer borgere på Østerbro: Mystisk person har været på spil flere gange