På Østerbro byder PS Grill & Bar på nye lækre retter til at stille den lille og store sult. Foto: PS Bar og Grill Østerbro

Nu kan borgerne på Østerbro glæde sig over, at der er flere bøffer og burgere at vælge mellem i lokalområdet. PS Bar & Grill har netop åbnet deres anden restaurant.

Årstidens kolde og regnfulde vejr kræver vitterligt noget at styrke sig på – i hvert fald en gang imellem.

Hvad enten det er tørsten eller sulten, der trækker i én, så skal man finde en sikker havn, og nu har borgere på Østerbro fået en ny ven i form af PS Bar & Grill, der efter stor succes i Pilestræde netop er åbnet på Østerbrogade.

Allerede 8. november bød PS Bar & Grill gæster indenfor på Østerbrogade første gang, hvor restaurantens store vinduespartier skaber et godt lys og virker indbydende.

PS Bar & Grill tiltrækker en helt ny type kunder, lyder det fra Patrick De Neef, der er driftsansvarlig for PS Bar & Grills to restauranter.

– Folk har taget rigtig godt imod os, og vi har stort set haft fuldt hus siden vi åbnede. Vi får gode tilbagemeldinger fra folk, der lige har stukket hovedet ind og spist hos os, og desuden får vi også masser af besøg af mødregrupperne eller de lokale i dagtimerne, der har brug for en kaffe og skal læse avisen, siger Patrick de Neef til KBH.dk.
   
Restauranten byder på et væld af snacks og lette retter, men er man ægte sulten, bør man kaste sig over udvalget af bøffer eller en halv grillet hummer, der med hvidløg og timian nok skulle kunne stille den værste hunger.

Stemningen er hyggelig og afslappet, når PS Bar & Grill byder indenfor. Foto: PS Grill & Bar Østerbro

Hvis man ikke er til en stor middag med det hele, så kan man også lægge vejen forbi i weekenden, hvor der serveres små morgenmadsanretninger fra 10 til 12, og det tilbud har mange gæster også benyttet sig af.

LÆS OGSÅ: Den ultimative til dryaged madlavning

Konceptet er splinternyt og findes ikke i restauranten i Pilestræde.

– Vi har valgt, at det ikke skal være en brunchtallerken, men små retter man selv kan vælge. Her kan gæsterne selv sammensætte sin morgenmad, og hvis man bare lige vil have lidt ristet rugbrød, lidt vesterhavsost og to æg, så kan man blot vælge det og så betale for det, siger Patrick de Neef til KBH.dk.

Her kan man få alt fra croissanter til hot wings, og priserne ligger mellem 20 og 75 kroner for en enkelt lille ret.

Når foråret og sommeren står for døren, vil restauranten også byde på udeservering – ikke blot på terrassen foran restauranten, men på pladsområdet ude foran. 

Udenfor er der på terassen pyntet op til jul, men til foråret byder restauranten på udeservering på Sankt Jacobs Plads. Foto: PS Grill & Bar Østerbro

– Vi glæder os rigtig meget til foråret, hvor vi kan servere udendørs for vores gæster på Sankt Jacobs Plads. Efter planen kan vi begynde at servere på pladsen allerede fra midten af april, siger Patrick de Neef til KBH.dk.

Hvad sker der: Nyåbnet PS Bar & Grill
Hvor sker det: Østerbrogade 106, København Ø
Hvornår sker det: Åbent alle ugens dage

Nu er det officielt: Slagtergårdene på Vesterbro kunne ikke reddes