Hey Darling på Østerbro serverer cocktails og lækker weekendbrunch. Foto: Hey Darling

Hey Darling er netop åbnet på Øster Farimagsgade på Østerbro. Her kan du få weekendbrunch, cocktails og meatballs til du sprækker.

Da de to brødre René og Sean Jepsen fik ideen at åbne en restaurant med meatballs som omdrejningspunkt, var deres første skridt at leje en food truck for at afprøve konceptet på danskerne. Og responsen var god.

Faktisk så god, at de i december åbnede en vaskeægte meatball-restaurant med navnet Hey Darling på Øster Farimagsgade på Østerbro, hvor menukortet kun er fyldt med elementer, som brødrene selv er vilde med at spise og drikke. 

– Ideen med Hey Darling er at lave et sted med alt det, vi selv kan lide. Vi elsker gin, så det har vi masser af. Vi elsker kaffe, så det brygger vi på vores Chemex. Og så elsker vi meatballs og rigtig mad, der er lavet fra bunden, siger medejer og kok Sean Jepsen.

Hos Hey Darling serveres der sandwiches med meatballs til frokost, og i weekenderne er der brunch fra klokken 10, hvor gæster kan mæske sig i eggs Benedict eller pocherede æg med most avokado – og naturligvis meatballs.

Foto: Hey Darling

Om aftenen er menuen fyldt med meatballs i forskellige varianter, som man selv udvælger og kombinerer med en sauce af eget valg. Hertil serveres der alt fra linguini og svamperisotto til kartoffelmos og bønnesalat – afhængig af årstiden.

Derudover er der lækre desserter og prisvindende øl, saft, vin og cocktails på menukortet samt kaffe og te to go.

– Vi laver mad efter årstiden. Vi bruger gode råvarer med fokus på økologi og dyrevelfærd. Og ved siden af vores mad har vi valgt en række leverandører, som virkelig kan deres kram, sådan at gæsterne får en god helhedsoplevelse. Eksempelvis er vores øl fra Amager og vores kaffe fra Nordhavns eget kafferisteri, fortæller Sean Jepsen.

Hans bror Réne Jepsen siger til KBH.dk, at den nye restaurant på Øster Farimagsgade er intim og moderne.

– Der er kun plads til omkring 26 siddende gæster, så det er et lille sted, som er spartansk og moderne indrettet. Stemningen er afslappet og cool.

Foto: Hey Darling

– Vi kunne godt tænke os at lave noget internationalt. Vi har rejst meget, og så tænkte vi, at meatballs er noget, der findes overalt i verden i forskellige afskygninger, så det kunne vi godt tænke os at lave noget sjovt ud af. Der findes nemlig ikke så mange steder i Danmark, hvor man kan få meatballs, men der er masser af den slags i udlandet.

Se Hey Darlings hjemmeside for åbningstider.

Hvad sker der: Hey Darling
Hvor sker det: Øster Farimagsgade 24, København Ø
Hvornår sker det: Tirsdag til søndag fra klokken 10

LêLê åbner vietnamesisk grillbar på Vesterbrogade: Bach Yen serverer burgere og forårsruller med et twist