Noma åbner for bordreservationer for maj måned i morgen. Gæster kan se frem til en mindeværdig middag med skandinavisk fisk og skaldyr på menuen.
Hvis du drømmer om med egen tunge og gane at finde ud af, hvad virakken går ud på, når det gælder Noma, så er det nu, du skal slå til – hvis du har smag for gourmetmad i særklasse og pengepungen i orden.
I morgen åbner den verdensberømte restaurant nemlig op for bordreservationer for maj, som er den sidste måned, hvor der serveres fisk og skaldyr til gæsterne.
– Dette bliver den sidste måned med fisk og skaldyr på menuen, før vi åbner for grøntsags-menuen til sommer. Denne sæson fejrer vi med det bedste skandinaviske seafood. Hver servering vil inkludere et element fra havet, oplyser Noma.
Noma har været lukket i hele 2017 på grund af ombygning og slår officielt dørene op til den nye version af restauranten 15. februar.
Det nye ved Noma er blandt andet, at man fremover vil opdele året i tre sæsoner. Første sæson har skandinavisk fisk og skaldyr som omdrejningspunkt. Derefter følger en sæson med fokus på planteriget, hvorefter en vildt- og skovsæson skal tiltrække nysgerrige gæster.
Prisen pr. kuvert er 2.250 kroner eksklusiv drikkevarer.
Da Noma tilbage i november måned åbnede for bordreservationer for februar, marts og april i år, blev alle pladser omgående revet væk. På under et døgn var alle borde booket, og tusinder røg på venteliste.
Så hvis du skal gøre dig forhåbninger om at få en plads på den ansete restaurant i maj måned, skal du både være hurtig og heldig, når der åbnes for bordreservationer i morgen klokken 16.
Noma blev i 2014 kåret til verdens bedste restaurant for anden gang. René Redzepi har desuden åbnet Noma i både Japan og Australien.
Hvad sker der: Noma åbner for bordreservationer til spisning i maj
Hvor sker det: Noma, Refshalevej 96, København K
Hvornår sker det: Bestil bord fra klokken 16 torsdag 18. januar
Se hjemmesiden for mere info.
35.000 personer står på venteliste til det nye Noma – vind et bord på åbningsaftenen