JuicyB I Kødbyen. Foto: JuicyB

Burgereventyret er slut for JuicyB, som lukker begge deres burgerbarer på Vesterbro efter fem år.

Den populære danske burgerbiks JuicyB drejer nøglen år efter fem år, fordi forretningen ikke er vækstet som ventet. Det betyder, at de to restauranter i København lukker. 

JuicyB skriver på Facebook, at biksen i Palads Teatret lukkede for et par dage siden, og at restauranten i Kødbyen langer sine sidste saftige burgere over disken i dag. 

JuicyB blev stiftet af den danske kok Henrik Boserup i 2013, som havde store ambitioner om at skabe en burgerbar, som kunne mere end de traditionelle fedtede fastfoodburgere på markedet.

I 2005 investerede den kendte erhvervsmand Lars Seier Christensen i forretningen, og der skulle efter planen være åbnet mange flere restauranter over de næste år – men udviklingen gik den forkerte vej. 

Tirsdag aften meddelte Lars Seir Christensen på Facebook, at han har solgt sin andel af JuicyB.

– Selvom det er den bedste burger, jeg har nogensinde smagt, må jeg erkende, at det ikke er lykkedes at få udviklet og skaleret JuicyB på den måde, vi havde håbet og forventet, og derfor vil jeg hellere fokusere på mine øvrige aktiviteter i restaurationsbranchen, skriver han.

I dag afslørede JuicyB så på Facebook, at burgereventyret endegyldigt er slut.

– Ja, du har hørt rygterne, og de er sande. Vi lukker JuicyB. Et eventyr har nået sin afslutning, som byen vågner på den sidste åbningsdag for JuicyB i Kødbyen. JuicyB i Palads lukkede tidligere på ugen. I næsten fem år har vi serveret tusindvis af burgere til mange forskellige mennesker og grupper, som alle har det til fælles, at de søger kvalitet og de bedste råvarer, skriver JuicyB.

Den populære burgerkæde, som har fået masser af gode anmeldelser gennem årene, fortsætter opslaget med at fortælle, at den såkaldte burgerkrig i København blot har fået dem til at arbejde hårdere, og at personalet har nydt hver et minut af eventyret.

JuicyB holder åbent til klokken 21 i dag og kommer gratis bacon i din burger i anledningen af, at det bliver din sidste burger fra dem.

Se hele opslaget herunder.

Slip kroppen fri: Frederiksberg Svømmehal åbner for nøgenbadning hver søndag