Det bliver ikke større. I hvert fald ikke, hvis man vil på pub. The Old Irish Pub slår dørene op for et nyt samlingspunkt på Frederiksberg, hvor der bliver fodbold på skærmene, irsk live musik, stand up og øl-festivaler.

”Vi vil være det nye kulturcentrum på Frederiksberg,” fortæller pr-chefen.

The Old Irish Pub, der åbner i det gamle Rialto Teater, fredag den 27 oktober, skal være et tilløbstykke for Frederiksberg. Hvis du bor eller opholder dig i området, er det altså her, du skal drikke din øl og mødes med vennerne fremover. Det fortæller Kasper Toft Jørgensen, pr-chef i firmaet til KBH.dk.

– Vi kan skabe gode nogle oplevelser, som Frederiksberg ikke har nu. Vi kan skabe de store arrangementer, vi vil også gerne have mere byliv, så det bliver mere lokalt, og folk ikke behøver at tage ind til København. Vi er ikke bare en pub, vi er også et gå i byen sted i weekenderne, siger han.

Pubben bliver den størte i Danmark med 1000 kvadratmeter plads. The Old Irish Pub har i forvejen 23 barer rundt omkring i landet, så erfaringen i at drive et sted af den type, har de i forvejen. Konceptet bliver til dels ligesom på de andre pubs, men der kommer flere dimensioner. 

Foto: Det gamle Rialto Teater, som nu bliver Danmarks største pub.

– Foyeren bliver et rigtigt pubmiljø med fodbold på skærmene, terningespil og irsk live musik. I weekenden åbner vi op for den store teatersal, hvor vi har en scene. Her skal der være koncerter, stand up-arrangementer og gin og øl-festivaler, siger pr-chefen.

Den store pub kommer til at rumme  syv barer, og der vil være øl fra 20 forskellige haner. Desuden kan man slukke tørsten i 35 forskellige specialøl. Er man mere til drinks og cocktails, er der udviklet et særligt cocktailkort. Priserne på cocktails kommer til at ligge på ca. 80 kr.

– Vi kommer til at kalde det kulturcentrum på Frederiksberg. Vi er Danmarks største pubkæde, så vi har erfaring og er ambitiøse, fortæller Kasper Toft Jørgensen til KBH.dk.

Konceptet kan rumme alle, der sætter pris på hygge, sammenholdning og klassisk irsk stemning. Og selvom konkurrencen i København er hård, vil Danmarks største pub kunne bidrage med noget nyt, mener pr-chefen. 

Rialto Teatret i Smallegade på Frederiksberg var oprindeligt en biograf bygget i 1924, men blev  også brugt som teaterscene under besættelsestiden. I 1981 blev stedet brugt som fast teaterscene og i 2008 overtog Nørrebro Teater driften af Rialto Teatret. Nu skal der altså drikkes øl og lægges an til fest og sjov i de gamle, klassiske lokaler. 

The Old Irish Pub er en pub kombineret med natklub for det modne publikum.  Og som de skriver på deres hjemmeside, så vil de ansætte 50 smilende, serviceorienteret og udadvendte medarbejdere, som alle vil bidrage til de hyggelige stunder og ikke mindst til de store fester fredag og lørdag.

På fredag er der gratis fadøl en time frem fra kl 19. Så måske du burde slå et smut forbi og få stillet din tørst?

Bliv medlem af vores Facebook-gruppe KBH og deltag i debatten – klik her.