Chicky Grill fylder 40 år.

Vesterbros mest autentiske grillbar runder et skarpt hjørne i dag.

Intet har ændret sig på Chicky Grill i 40 år. 

Ejeren er den samme, og det er menuen og indretningen også. Der serveres gedigne danske retter som stegt flæsk, glaseret skinke, ribbensteg og medister til priser, der er til at forstå, og det er stadig tilladt at ryge indenfor.

Den lille grillbar med de røde lamper og brune paneler på hjørnet af Kødbyen ud mod Sønder Boulevard kan fejre 40-års jubilæum i dag, og selvom alt er det samme som dengang, så er der alligevel sket noget, siden Jytte Bertelsen åbnede stedet i 1978. 

For Vesterbro og området omkring Halmtorvet og Sønder Boulevard er helt anderledes, end det var engang.

Da Jytte Bertelsen åbnede Chicky Grill med en drøm om at servere jævn dansk mad til rimelige priser, var der kun slagterbutikker i området, og kvarteret var råt og hærget. I dag ligger hendes lille tidslomme midt i det mest hippe område i hovedstaden, og de besøgende vælter ind.

Vesterbros forvandling har været god ved Chicky Grill, der tiltrækker den slags gæster, som værdsætter charmen ved det autentiske lille spisested.

I anledningen af det flotte jubilæum holder Chicky Grill stor fest fra klokken 16 til 19 i dag, hvor der vil blive serveret ‘vådt og tørt’, og alle er velkomne.

– Det er en kæmpe stor dag for mig som kromutter og familie samt ansatte, som arbejder på vores fantastiske sted. Derfor skal dette fejres i den helt store stil, lyder invitationen.

– Vi er selvfølgelig at finde hele dagen på Chicky, men vi serverer lidt vådt og tørt mellem klokken 16 og 19. Vi håber, at du/I har lyst til at fejre vores store dag, skriver Jytte Bertelsen.

Hos Ssam i Colbjørnsensgade får du syndig, fedtet og frisk koreansk streetfood – og byens stærkeste kimchi