Foto: Shutterstoc

Cashpoint, Oddset, Tipwin, StanleyBet og Bet25 – mulighederne for at oddse i de københavnske kiosker er mange.

Sponsoreret artikel

Derfor er det også de færreste københavnere, der ikke kender mindst én kiosk, hvor man kan få fristet sin spilletrang og oddse på store såvel som små sportsbegivenheder. Med så mange muligheder for at oddse rundt omkring i København, skulle man tro, at det var den bedste måde at spille på. Sådan er det dog ikke. 

Online giver mange ekstra fordele

Selvom der er noget nostalgisk og hyggeligt ved at udfylde en gammeldags kupon i den lokale spillebule, går man glip af rigtig mange ting ved at spille hos de fysiske forhandlere. Faktisk går flere eksperter så langt som at sige, at det er umuligt at et permanent overskud, hvis man kun oddser hos de fysiske forhandlere. 

Den første fordel ved at spille online er, at man kan få en masse bonusser og tilbud. Bookmakerne kæmper hårdt for at erobre og fastholde de danske spillere, og derfor bliver de uge efter uge forkælet med bonusser og tilbud. Det betyder at man kan få en masse ekstra spillekroner, hvis man formår at finde de gode tilbud. Disse findes ikke hos de fysiske forhandlere. 

Spiller man online, har man også meget bedre muligheder for at få gode odds. Sidder man foran sin computer eller på mobilen, kan man vælge mellem odds fra samtlige danske bookmakers. På den måde kan man altid finde det højeste odds på de respektive spil. Hos en fysisk forhandler har man kun én valgmulighed, hvorfor man ofte vil spille til lavere odds end online. Samtidig er spiludvalget naturligvis markant større, hvis man kan vælge mellem flere forskellige bookmakers. 

Hvis man er en dygtig og vindende oddser, gælder det naturligvis om at udnytte sin viden til det maksimale. Jo flere værdispil man kan sætte, jo flere penge vinder man også. Dermed er det også en pæn fordel, at man kan spille uanset, hvor i landet man er fra sin mobil, tablet eller computer. Er man tvunget til at gå ned i en bestemt kiosk for at spille, kommer man til at bruge meget tid på transport. Denne tid kunne altså i stedet være brugt på at researche bets og vinde endnu flere penge. 

Én fordel ved odds hos forhandleren

Den store fordel ved at oddse hos den lokale Danske Spil-forhandler er, at man ikke kan få begrænsninger på sine spil, hvis man er god. Online er det almindelig praksis hos mange bookmakers at give såkaldte limits til vindende spillere. Dette gør de for at undgå at tabe penge på de spillere, der har bevist, at de kan slå huset. 

Når man oddser hos Danske Spils forhandlere, skal man som bekendt ikke logge ind. Dermed kan man også frit spille så mange penge, man har lyst til på de forskellige bets. Nogle gange kræver det selvfølgelig, at man går fra kiosk til kiosk, men alt i alt er det en pæn fordel.