Foto: Shutterstoc

Er du på udkig efter en god tandklinik på Frederiksberg, hvor du kan få klaret dit tandeftersyn?

Sponsoreret artikel

Hos Godt Smil kan du få klaret alt lige fra tandeftersyn og rodbehandlinger til kosmetiske tandbehandlinger. Går du til Godt Smil er du sikret tandpleje og service af den allerhøjeste kvalitet. Samtidig får du behandlinger til nogle af de allerbedste priser. 

Besøg derfor Godt Smil tandlægerne på Frederiksberg og få ordnet bisserne til en fair pris. Der er nemlig tale om nogle af de mere billige tandlæger på Frederiksberg med mere overskuelige priser. 

Du kan finde Godt Smil på adressen: Roskildevej 37A, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Har du brug for en akut tid, kan Godt Smil tandlægerne på Frederiksberg også være behjælpelig. Du vil derfor få en tid hurtigst muligt, så du kan få bugt med din tandpine.

Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil klinikken på Frederiksberg er en del af en større kæde af sammen navn, som er Danmarks absolut førende tandlægekæde. De åbnede deres første klinik i Horsens i 2008, og siden da er det gået hurtigt for Godt Smil. Koncernen er vokset markant og præger i dag markedet med klinikker fordelt over hele landet. 

I takt med at Godt Smil er vokset og er blevet Danmarks førende tandlægekæde, er det lykkedes dem at opnå nogle utrolig gode indkøbsaftaler. Derfor kan du som patient hos Godt Smil spare helt op til 40% på dine tandbehandlinger. Hos Godt Smil klinikkerne finder du mange kompetente og erfarne medarbejdere. 

Disse medarbejdere spænder over et bredt spektrum og indeholder både tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Derfor kan du også være sikker på, at du får den helt rigtige og mest kompetente behandler, hvad enten du kommer for en kosmetisk behandling, en rodbehandling eller blot et tandeftersyn. 

Hver dag gør alle medarbejderne deres ypperste for at behandle og tilfredsstille alle patienternes behov. Hos Godt Smil bliver der derfor heller aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken behandlingerne ellers servicen. Du er derfor sikret behandlinger af yderst høj kvalitet til gode priser. Samtidig vil du altid opleve den allerbedste service.

Erfarne tandlæger og god service

Siden Godt Smil åbnede klinikken på Frederiksberg i 2010 har over 10.000 valgt at skifte tandlæge dertil. Hos Godt Smil på Frederiksberg vil du altid blive mødt med åbne arme af et professionelt team. Du vil altid opleve behandlinger af yderst høj kvalitet. Samtidig er kundeservicen helt i top. 

Teamet hos Godt Smil på Frederiksberg er altid opdateret på den nyeste viden og de bedste metoder, og du er derfor sikret den allerbedste pleje. 

Hvis du lider af tandlægeskræk kan du med rigtig stor fordel vælge Godt Smil på Frederiksberg. De har nemlig stort fokus på netop dette konkrete emne. Teamet er særlig uddannet til at behandle patienter med tandlægeskræk. Du skal blot nævne det for dem, og derefter vil du opleve, at behandlingen bliver mest mulig behagelig til trods for din angst. 

Du kan altså med god ro i maven møde op hos Godt Smil på Frederiksberg. Her vil du altid blive taget god hånd om, når dine tænder kræver behandling.