Foto: Shutterstoc

Region Hovedstaden indeholder mange postnumre, er delt op i et væld af bydele og har hundredvis af områder og kvarterer, der har hver især har deres egen identitet og egenskaber.

Sponsoreret indhold

Det kan være svært at navigere mellem de mange bydele, hvis man har besluttet sig for at flytte tættere på København. Der er nemlig stor forskel på, om man bor i centrum eller i de mange fine byer i regionen. Læs med her og hør om nogle af de populære områder i Region Hovedstaden.

Det grønne Værløse 

I den sydvestlige del af Furesø Kommune, knap 20 minutter fra indre København, finder du Værløse. Byen er nok mest kendt for Flyvestation Værløse, som indtil 2004 var en operativ flyvestation. Det der netop er spændende ved denne lille by er, at man nu har mulighed for at indlogere sig selv og sin familie i et nybyggeri på Flyvestation Værløse. Her bliver der nemlig i stor stil bygget familievenlige og svanemærkede rækkehuse, der byder på en udsigt over naturskønne områder. Selvom byen emmer af aktivitet, grønne arealer og friluft, kan man på mindre end en halv time finde sig selv i hjertet af København. 

Det hippe Vesterbro 

Et stenkast fra indre København, finder man Vesterbro. Vesterbro er en bydel i København V, der er kendt for sin helt specielle atmosfære. Er du vild med det hippe, det moderne og det lidt skæve? Så er Vesterbro med sit summende byliv helt perfekt. Her finder man nemlig en helt speciel madgade med små lokale caféer og butikker der kræser om smagsløgene – så har man en forkærlighed for god mad og brilliant stemning, er det i den grad til at finde på Vesterbro. Stræderne i bydelen er kendt for en tilnærmelsesvis fransk atmosfære, hvor man finder alt fra lækre restauranter til moderne natklubber. 

Det alsidige Frederiksberg

Er man på udkig efter den mondæne del af København, skal man kigge mod Frederiksberg. Bydelen er spækket med shoppingmuligheder, restauranter og grønne arealer, så man mangler bestemt ikke noget i denne del af København. Her finder du en blanding af store familievillaer og lejlighedskomplekser beboet af unge. Her finder du også Københavns Zoo og Frederiksberg Have, som er den oplagte oase til picnic, afslapning eller en rask gåtur. Det er forresten også et af Københavns dyreste og mest eftertragtede områder.