Foto: Shutterstoc

Hvis du er en af de cirka 150.000 danskere, der er afhængige af alkohol, så bør du overveje, hvordan din afhængighed påvirker dit liv.

Sponsoreret indhold

For alt for mange danskere har afhængigheden til alkohol en meget stor negativ påvirkning, der har store konsekvenser for alle facetter af livet. Man kan hurtigt komme til at føle sig alene med et voldsomt misbrug, og derfor er der rigtig mange gode grunde til at søge hjælp og komme i alkoholbehandling. Det kan få altafgørende betydning for livet, hvis man indser, at man skal have hjælp til at komme igennem og ud af en afhængighed af alkohol. Det gælder både for dig som individ, der kan komme på ret køl, men i særdeleshed også for din familie og dine venner.

Få professionel hjælp til dit alkoholmisbrug

Udover at cirka 150.000 danskere er afhængige af alkohol, så mener Sundhedsstyrelsen, at omkring hele 650.000 danskere har et misbrug af alkohol, der skader deres helbred. Alkohol er altså for rigtig mange danskere både en fast og mødestabil ven, der altid følger med ved festlige og hyggelige aftener, men også en skadelig fjende, der kan have store og ødelæggende og meget fatale konsekvenser på store dele af tilværelsen.

Derfor handler det om at få professionel hjælp, hvis alkoholforbruget har taget overhånd og den ondsindede fjende har magten overfor den festlige og gode ven. Med professionel hjælp kan du få konkrete værktøjer og brugbar hjælp til, hvordan du får magten tilbage i kampen med alkoholmisbruget. Du kan få styr på dit misbrug og få kontrollen tilbage i din hverdag, så det igen er dig, der bestemmer, hvordan dit liv skal være og ikke et frustrerende og ødelæggende misbrug, der kan bestemme, hvordan dit liv skal foregå.

Skab din egen fremtid

Ved at gøre noget ved de problemer, som fylder for meget i dit liv, kan selv være med til at skabe en bedre fremtid for dit liv. Har du nogle særlige problemer eller et misbrug, som du ikke selv har overskud til at komme ud af, så kan du med professionel hjælp forøge mulighederne for at komme igennem det og skabe bedre betingelser for din egen fremtid.

Du skal ikke kun gøre det for din egen skyld, men i særdeleshed også for din familie og dine venner, som formentligt også er involveret i dit misbrug. Derfor bør du søge hjælp, hvis du hænger fast i for eksempel et alkoholmisbrug.