Tyve er kreative når det kommer til at finde steder at gøre et godt tyveri fra. Både private og virksomheder oplever at få stjålet deres ejendele i København.

Sponsoreret indhold

I stigende grad har især håndværkere det sidste års tid oplevet flere indbrud i deres varevogne. Men ligesom de kan være kreative med indbrud, kan du også få bedre kreative sikringer mod indbrud i varevognen.

Varevogne har i lang tid været offer for indbrud og undersøgelser viser, at det stadig er et stort problem i København. Mere end 1000 tyveri blev anmeldt i blot tredje kvartal af 2020. Det er en stigning i indbrud på lastbiler og varebiler. Det er til stor frustration for både virksomheden og den enkelte håndværker der skal vente på, at få værktøjet erstattet før han/hun kan komme videre med sit arbejde. 

Låsesmeden, Bagger Låse & Alarm, med afdeling i København, har 45 års erfaring med tyverisikring og har hjulpet mange i København med sikring. Eksperterne kender til de mange forskellige sikringsmuligheder, så du med en god fornemmelse i maven kan få hjælp til den helt rigtige løsning i situationen, uanset om du er virksomhedsejeren eller håndværkeren. 

Beskyt det eftertragtede værktøj

Værktøj og materialer er dyre sager. Det er nok en af grundene til, at varebilerne gentagende gange bliver udvalgt som tyvens bytte. Derudover bliver det måske også set som et let bytte uden store konsekvenser, hvis ikke der er kameraer i nærheden. En erfaren tyv vil være forberedt og muligvis køre op med sin egen varevogn for at laste håndværkerens værktøj på. 

Det er mange penge der går tabt og det betyder at der for virksomheden er mange penge at spare ved at tyverisikre sine varevogne. De stigende indbrud hos virksomhederne kan måske forklares med, at den globale pandemi har gjort det sværere for tyvene at bryde ind i folks private hjem, hvorfor de sandsynligvis søger imod virksomheder, håndværkere og deres varevogne.

Hurtig udrykning

Bagger Låse & Alarm får mange henvendelser fra håndværkere i København, som gerne vil have varevognene bedre sikret. Det er også forståeligt når en masse penge og tid ryger i vasken i forbindelse med tyveri. Bagger Låse & Alarm har over 100 medarbejdere med ekspertise i både mekaniske og elektroniske sikringsopgaver. 

Med så stort et sikringscenter, gør det også at vi hurtigt kan rykke ud i København når behovet for bedre låse og mere effektiv sikring opstår. Hvis du er i tvivl om hvilken løsning du eller din arbejdsplads specifikt har behov for, så kontakt Bagger Låse & Alarm, som vil rådgive, vejlede og give et uforpligtende tilbud.

Tyven er insisterende på at fange sit bytte. Vil du sikre dig imod, at du som håndværker ikke bliver dagens bytte, så er det vigtig at have låse og den generelle sikring på plads. København som storby er især eftertragtet for en tyv at gå på jagt i, men med hjælp fra Bagger Låse & Alarm behøver det ikke længere være sådan.