Foto: Shutterstoc

Har I boet længe i indre København og tænker I over, at flytte længere ud af byen i en ejerbolig, så er der nogle overvejelser og forholdsregler, man skal tage.

Dette indhold er sponsoreret

Det er et stort skridt at begive sig ud på boligmarkedet, og det kan være svært at navigere i som førstegangskøbere. Det er ofte en stor drøm at flytte i eget hus, og derfor kan det også være en sårbar process. Men frygt ikke – her er nogle gode råd, som I kan bruge, når I går i gang med boligsøgningen.

Boligadvokat?

Det er helt sikkert værd at overveje, om man skal have en boligadvokat i København til at varetage sine interesser ved et boligkøb. I modsætning til ejendomsmæglere, som varetager sælgers interesser, så står boligadvokaten altid på din side og vil sørge for, at I ikke kommer i klemme i en købsaftale. Det kan være en rigtig god sikkerhed, hvis man er førstegangskøbere og ikke ved, hvad man skal være opmærksom, på inden man underskriver købsaftalen.

Det kan gå hen og være problematisk i fremtiden, hvis der er vigtige detaljer, som er udeblevet. Det kan undgås med en boligadvokat, som vil sørge for at indhente evt. manglende oplysninger. Det er ikke kun, hvis I søger i Københavnsområdet, at der er mulighed for en boligadvokat. På https://hviidadvokater.dk/boligadvokat kan du finde en boligadvokat der, hvor du bor. 

Sortér jeres krav til en bolig

Det er helt naturligt, at man har mange ønsker til en kommende bolig. Specielt hvis det er første gang, man skal investere i en bolig, så vil man gerne have, at den skal være perfekt. Det er bare sådan, at man ikke kan få det hele. Det er en kæmpe opgave at få beliggenhed, arealkrav, husets stil, haven og alt det andet til at gå op i en højere enhed, og det vil sandsynligvis tage utroligt lang til at komme i mål, hvis det overhovedet lykkes.

Derfor er det vigtigt at sortére i jeres krav. For hvad er egentlig reelle krav, og hvad er bare ønsker og måske urealistiske drømme. I kan starte med at udvælge tre punkter, som er de vigtigste for jer. Det kan være beliggenhed, antal værelser og en have. Så har I noget konkret at gå efter, og kan derefter lave en liste med ønsker, som ikke er strengt nødvendige. Det kan også være, at der er nogle ønsker, som I selv kan skabe i boligen efterfølgende – for eksempel skabe en bestemt stil eller etablere et køkkenalrum.