Svedperlerne sidder løst, når stafet-deltagerne stiger op i højderne. Foto: Apollo Rejser

Når Københavns nye legeplads CopenHill åbner til oktober, er det bl.a. med en stafet, der er lidt op ad bakke. I et samarbejde mellem RUN365 CopenHill, Apollo Rejser og CPH Mountain Runners inviteres entusiastiske løbere, der vil have nye, stejle udfordringer, til en stafet, der nok skal sørge for at få både pulsen og stemningen op.

Når Københavns nye attraktion CopenHill åbner den 4. oktober, bliver det med masser af festligheder og helt sikkert også en del nysgerrige københavnere, der vil opleve hovedstadens helt nye seværdighed.

Som en del af åbningen kan byens løbeglade folk lørdag den 5. oktober muntre sig med en stafet, der er lidt mere op ad bakke end sædvanligt.

Apollo Skysprint, der er opstået i et samarbejde mellem CPH Mountain Runners, RUN365 CopenHill og rejsearrangøren Apollo, inviterer nemlig til en stafet, der kræver, at deltagerne løber op ad den stejle CopenHill bakke og ned igen på en distance på 1,2 km.

Københavns stejleste stafet

Apollo Skysprint CopenHill er udnævnt som Københavns stejleste stafet, idet løbet har op mod 45 graders stigning. Stafetholdene består af to personer, der kan sammensættes, som man vil, og hvor hver løber tilbagelægger 1.200 meter pr. omgang med to omgange for hver deltager.

Halvvejs mod målet på toppen af København er der mulighed for, omend kortvarigt, at nyde udsigten fra de 85 meter, som CopenHill skyder i vejret.

Læs også: Danske aviser

Allerede nu er mere end 80 deltagere tilmeldt stafetten, der bliver en udfordring for selv de mest rutinerede byløbere.

”Der er mange i byen, der er vant til at løbe på gader og stræder eller måske rundt om søerne. Men det er langt de færreste, der nogensinde har prøvet at løbe med en stigning som den, vi har på CopenHill. Så det bliver helt sikkert både udfordrende og sjovt,” fortæller Henrik Affe fra RUN365 CopenHill.

Foruden Apollo Skysprint vil CopenHill også byde på en række løbeworkshops i forbindelse med åbningen. Apollo Skysprint CopenHill løber af stablen 5. oktober 2019 kl. 8.00 til 12.00.