Foto: Shutterstoc

Hvornår har du sidst haft kvalitetstid med dine veninder? Sådan ægte venindehygge med dybe samtaler og grin, der kommer helt nede fra maven?

Sponsoreret indhold

Hvis du, som så mange andre, løber rundt i hamsterhjulet, er svaret nok, at det er længe siden. Det må du gøre noget ved! Hvad med at tage initiativ til den ultimative venindeaften? En aften, hvor I får hygget, grint og vendt verdenssituationen. 

En venindeaften behøver såmænd ikke kræve så meget planlægning. Det sværeste er nok at koordinere kalendere i venindeflokken. Når først I har datoen på plads, kan I dele ud, hvem der står for hvad. Det kan nemlig hurtigt virke som en uoverskuelig opgave, hvis det er én af jer, der står alene med planlægningen. Uanset hvad konceptet bliver, er det vigtigste, at I får en hyggelig aften. Dette får du tre tips til i denne artikel.

Vælg nem mad

Når I skal ses til noget kvalitetstid, er det hyggen, der er i højsædet. Der er altså ingen grund til at stresse rundt med støvekosten i den ene hånd og grydeskeen i den anden. I kan eksempelvis vælge at bestille lækker catering, så I slipper for besværet med at lave mad selv. Det giver jer mere tid til hinanden, og I undgår, at værten står i køkkenet hele aftenen.

Hvis det skal være ultranemt, kan I også bestille en stak pizzaer. I kan eventuelt aftale på forhånd, at det ikke bliver noget storslået madgilde. Selvom det bare er venindehygge, kan vi hurtigt føle, at vi skal diske op med en masse hjemmelavet mad. Der er dog ingen skam i at bestille mad udefra. Der er nemlig i det hele taget færre og færre danskere, som laver hjemmelavet mad.

Find brætspillet frem

Brætspil er genial underholdning til en hyggelig venindeaften. Når I spiller, er I sammen på en anderledes måde og ser måske nye sider af hinanden. Der findes et hav af muligheder at vælge mellem. Det er bare med at beslutte jer for, om I vil knække sammen af grin, være strategiske eller måske afsløre sandheder om jer selv og hinanden. 

Et spil som Hint er et klassisk spil til en venindeaften. Det gode ved denne type spil er, at I bliver udsat for mange forskellige slags opgaver. Det er næsten umuligt ikke at trække på smilebåndet, når I kaster jer ud i at mime alverdens fænomener eller nynne sange, som modstanderne skal gætte. I kan også vælge mere tøsede spil, hvor I på forskellig vis skal finde ud af, hvem der kender hinanden bedst. 

Tilføj kulørte cocktails

Hvis I skal hygge i ægte Sex and The City-stil, vil det være på sin plads med lidt lækre cocktails. Ingen siger, at I behøver at ende i byen, men cocktails bidrager bare til en stemning, der oser af tøsehygge. I kan købe ind til lidt forskellige drinks. Hvis I er smarte, vælger I drinks, hvor flere af ingredienserne går igen. Så slipper I for at bruge en formue på ingredienser.

Hvis I gerne vil have kulørte cocktails af den ædruelige slags, kan I finde opskrifter på lækre mocktails. Det er cocktailens alkoholfrie søster. Inden for denne kategori kan I finde alle de klassiske drinks, blot uden alkohol. Klassiske drinks til en tøseaften er eksempelvis strawberry daiquiries, cosmopolitans eller mojitos.