Kom til Jul i Tivoli og musicalen Elf 14. december. Foto: Tivoli

Mangler du et drys magi og lidt julehygge i dit liv? Vind en tur i Tivoli og to billetter til julemusicalen Elf 14. december.

Tivoli hylder julen for 24. gang i år og har været åben for juleglade gæster siden 18. november.

Den gamle have er som altid fyldt med boder, snedrys, julelys, dampende gløgg og familiehygge, men i år byder forlystelsesparken også på en splinterny jernbane. Et gammelt damplokomotiv futter haven tynd med gæster i vognene.

– Den gamle stationsbygning har navnet Hjulkøbing, og som det antyder, inviteres gæsterne på overdækket hygge. I området mellem togene er der mindre forlystelser og handelsboder, oplyser Tivoli.

– Tivoli har også inddraget H.C. Andersen Slottet og forvandlet det et honningkage-værksted. I Honningkageslottet findes Danmarks største mekaniske-nissebetjente honningkage-bagemaskine. Ideen med Honningkageslottet er, at børn og voksne kan dekorere honningkagehjerter sammen, og tage dem med sig hjem.

Jul i Tivoli 2017.

Hvis det ikke er julet nok, inviterer Tivolis Koncertsal også ind i varmen til musicalen Elf.

– Nu bliver historien om forældreløse Brormand, der ved en fejl falder ned i Julemandens sæk som baby og vokser op på Grønland, til en eventyrlig julemusical i Tivolis Koncertsal, oplyser Tivoli om forestillingen.

– Glæd dig til at opleve Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix, Niels Ellegaard og mange flere i Broadway- og West End-successen, der for første gang kan opleves på dansk.

Elf i Tivolis Koncertsal.

KBH.dk sætter i samarbejde med Tivoli 2 x 2 billetter til Tivoli og julemusicalen Elf på højkant, som to heldige vindere kan få fingrene i. Billetterne giver adgang til Tivoli og Elf The Musical 14. december 2017. Forestillingen begynder klokken 19.30, og billetterne kan ikke ombyttes.

KBH.dk trækker to heldige vindere, som hver får to billetter, mandag 4. december klokken 10.

For at deltage skal du blot like opslaget på Facebook og tagge den person, som du vil tage med.

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ FACEBOOK LIGE HER