Bingohallen tilbyder det klassiske bingospil – direkte fra sofaens komfort, og med en gratis bonuskode har det aldrig være nemmere at spille bingo.

Er man entusiatisk bingospiller så kender man godt den linde strøm, og suset ved endelig at kunne få fem på stribe, så man kan modtage den lækre og ofte hemmelige præmie, der er på højkant.

Det er sjovt og spændende, og nu kan endnu flere tage del i det sjove bingospil hos Bingohallen bonus 2018, der er en 100 procent dansk udbyder af bingo spil på nettet.

Bingohallen vil få endnu flere danskere til at opleve glæden ved bingo, og derfor kan Bingohallen netop nu tilbyde en ekstra bonus i form af 100 kroner gratis, når man som ny kunde opretter en profil.

Og ikke nok med det, for faktisk venter der også alle nye spillere 200 kroner ekstra i bonus, når man laver sin første indbetaling. 

Hos Bingohallen bliver det traditionelle bingospil taget til nye højder, og alle spillefugle kan glæde sig til at prøve kræfter med

Når man spiller bingo på nettet, så foregår det ligesom i sin lokale spillehal. Her kan man selv vælge, hvor mange bingoplader man ønsker at spille på mellem 1 og helt op til 99 plader, og så bliver der ellers trukket tilfældige tal op af den digitale spillepose.

Så snart at man har en fuld række eller en het plade fuld, så er der bingo, hvorefter at den lækre og sjove præmien er i hus. På den måde er det sjove bingospil holdt fuldstændig efter bogen, for hvorfor ændrer på noget, er så sjovt og spændende?

Her kan hele familien samle sig foran computeren eller på mobilen og bide negle – kommer der nu det helt rigtige tal op af posen? Det intense bingospil har aldrig været sjovere eller mere underholdende.

Du kan hurtigt blive den heldige vinder, og højlydt råbe bingo, hvis du vinder. Og du kan være helt tryg, når du spiller, da alle præmier automatisk bliver indbetalt på din Nemkonto. 

Er man mere til at spille lidt på farten, hvis man alligevel sidder i toget eller bussen på vej hjem fra arbejde, så kan man også spille Bingo direkte fra sin mobiltelefon.

Med Bingohallens app har man alle muligheder for at følge sin yndlingsbingo på farten, og lige nuppe et spil, når man har tid og lyst.

Du har nemlig altid et spil bingo indenfor rækkevidde, når du har Bingohallens app installeret på telefonen, hvad enten det er en iPhone eller Android mobil.