Husker du Hannibal og Jerry fra 1997? Foto: Cinemateket

Cinemateket har før afholdt nostalgiske arrangementer med visninger af gamle klassikere, og nu gør de det igen.

KBH.dk har tidligere skrevet om en visning af South Park-filmen ‘South Park: Bigger, Longer & Uncut’ fra 1999, og nu tager Cinemateket ud på endnu en rejse tilbage i tiden med en visning af den danske filmperle Hannibal og Jerry fra 1997.

Gæster, som møder op til visningen 3. marts, kan synge med på ørehængere som ‘Brug dit hjerte som telefon’, ‘Kærlighed er godt’ og Onkel Morfar-sangen. Der er nemlig ikke bare tale om en filmvisning, men om et regulært sing along-arrangement.

Michael Wikke og Steen Rasmussen producerede Hannibal og Jerry for mere end 20 år siden, og de vil være værter ved arrangementet i Cinemateket i Gothersgade.

– Vi synger alle med – og sammen udgør vi det skønneste kor. Til at støtte, inspirere og varme op, kommer ingen ringere end Wikke og Rasmussen selv, skriver Cinemateket om begivenheden, som mere end 1.000 personer har vist interesse for på Facebook.

Hannibal og Jerry handler om den artige dreng Hannibal, som får en hund af sine forældre, fordi de mener, at han hænger for meget foran fjernsynet. Hunden hedder Jerry, og den kan tale. 

– Den snu legetøjsfabrikant Onkel Morfar og hans håndlanger Morbror Harry vil gerne have fat i Jerry, og det medfører diverse forviklinger, der involverer en rar hundehandler, en uheldig glarmester og et særpræget politimakkerpar. Med mellemrum bryder personerne ud i sang, skriver Cinemateket om filmen.

Sing along-eventet foregår 3. marts, og filmen vises derudover yderligere fire gange i påskeferien uden sing-along og værter på sidelinjen.

Se hjemmesiden for datoer og billetpriser. Varm op til eventet med klippet herunder.

Hvad sker der: Hannibal og Jerry-sing along
Hvor sker det: Cinemateket, Gothersgade 55, København K
Hvornår sker det: 3. marts klokken 14

Historien bag det gamle kvarter i Indre By: Derfor bliver det kaldt Pisserenden