Foto: Pexels

Er dine vaner inden for underholdning begyndt at kede dig?

Går ordene ind af det ene øre og ud af det andet? Mangler du en form for substans i det indhold, du indtager? Så kan det være, at du skal finde underholdning, der også er tankevækkende. Her kan du se et par eksempler på, hvad det kan være, og hvorfor det kan hjælpe i hverdagen.

Mennesker elsker underholdning!

Vi mennesker elsker at blive underholdt, og meget af verdens industri og teknologi bliver drevet af, at vi gerne vil finde nye og forbedrede måder at blive underholdt på. Noget underholdning har ikke særlig meget dybde, og man glemmer det, så snart skærmen er blevet slukket igen, hvad end det er reality TV eller sladder om kendisser. Det skal der jo også være plads til, da nogle gange er det lige præcis dét, man trænger til. Men nogle gange kan det også føles for tomt; man trænger til noget andet. Ting kan sagtens være underholdende og afslappende, imens de også er tankevækkende, og det kan give mere  indhold i din hverdag.

Kig på stjernetegn og horoskoper

Et eksempel på dette kan være at begynde at læse om stjernetegn og horoskoper. Du behøver ikke nødvendigvis at tro på det, men det er alt sammen noget, der lægger op til selvrefleksion. Du kan sagtens få et smil på læben af indholdet, samtidig med at det kan vække nogle tanker om dig selv og andre. Måske finder du nogle ting, der passer på en prik med virkeligheden, og andre ting, der får dig til at ryste på hovedet. Klik her hvis du gerne vil læse mere om horoskoper, så du kan få lidt underholdning og lidt at tænke over.

Lyt til debat podcasts

En anden løsning kan være at lytte til podcasts. Mange podcasts har fokus på debat og diskussioner af forskellige emner, samtidig med at en grad af komik også spiller ind. Nogle podcasts består af komikere, der diskuterer spændende temaer, og det kan give dig en masse ny information og viden, imens det kan fremkalde latter. Du kan også nemt lave noget andet imens; måske er du på cyklen, laver aftensmad eller gør rent.

Der er dermed rig mulighed for at vælge mere tankevækkende former for underholdning. Det er også fair, hvis man faktisk helst ikke vil tænke, for det kan der også være behov for. Men skulle det modsatte behov opstå, har du mange muligheder; også mange flere, end der er nævnt her.