Sponsoreret indhold

Drømmer du om elefanter, løver og giraffer? Så bør du overveje, om din næste udenlandsferie skulle blive til en safarirejse i Afrika.

For nogle virker Afrika skræmmende med de vilde dyr, den store distance fra Danmark og den fremmede kultur. For andre er det det stik modsatte: De bliver draget af det anderledes og vilde.

Hos Africa Tours specialiserer de sig indenfor safarirejser til Afrika, og de har uden tvivl noget, der fanger din interesse – uanset om du er til det vilde, rolige eller det imellem. Læs med, og bliv inspireret til at udforske din drøm.

Oplev “The Big 5” på savannen

På Big Five Safari kan du få muligheden for at se “The Big 5”, der består af løven, den afrikanske elefant, bøflen, leoparden og det sorte næsehorn.

Begrebet stammer fra storvildtjægernes tid i Afrika, hvor begrebet dækkede de fem dyr, man mente var de sværeste og farligste at nedlægge. Med Africa Tours kan du opleve de mageløse dyr ude på savannen, mens du udforsker deres naturlige habitat.

Safarirejser til alle

Afrika er fuld af eventyr og er et mangfoldigt kontinent, der har en masse at byde på. Africa Tours tilbyder safarirejser til Afrika, hvor man kan vælge mellem en dansk eller engelsk talende rejseleder.

Udover deres pakkerejser kan du også skræddersy din kommende safarirejse, så den passer netop til dine behov. Om det er safari med fokus på dyreliv, badeferie med sol eller den helt store udenlandstur for børnene, er ligegyldig. Africa Tours har med deres mere end 35 års erfaring fuld forståelse for de forskellige behov, og de prioriterer at skabe en god safarirejse, hvor alle kan være med.

Afrikaturen planlagt i en travl hverdag

Safarirejser til Afrika er for mange en barndomsdrøm. Tanken om at se dyrene fra zoologisk have i deres naturlige omgivelser kan kilde helt nede i maven. For nogle vil tanken vokse sig til en drøm, som kan være uoverskuelig at få opfyldt, når den skal passe ind i hverdagen.

Hos Africa Tours har de et ønske om at kunne opfylde din safari-drøm, uden at du skal planlægge andet end at finde datoen og pakke kufferterne. Med deres mange års erfaring kan du trygt overlade resten til deres Afrika-eksperter, der efter dine behov, ønsker og drømme enten finder en allerede eksisterende rejse eller skræddersyr rejsen til dig.