Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Hvis du gerne vil have din stil op på et højere niveau, så er du havnet det rette sted. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan gøre din stil bedre, uden at du behøver skaffe en helt ny garderobe – Stil sidder nemlig i detaljerne.

Alle er tiltrukket af folk, som tager sig af deres udseende

Uanset om du gerne vil optimere din stil for dig selv eller for at fange andres opmærksomhed, så vil der med garanti være den bonus, at folk lægger mere mærke til dig.

Når man gør lidt mere ud af sig selv, så signalerer det selvtillid og selvværd hvilket er tiltrækkende karaktertræk.

Du vil altså helt sikkert lægge mærke til, at flere mennesker kigger efter dig på gaden, når du har god stil.

2 måder at opgradere din tøjstil på

Du behøver dog ikke udskifte hele din garderobe for at få god stil. Med nogle enkelte nye ting og lidt selvtillid, så kan du forvandle et basalt outfit til et look.

Der er 2 ting du må eje for, at dette kan lykkes:

1. Være ikke bange for at bruge accessoires

Det der virkelig kan få dit outfit op på et højere niveau, er brugen af accessoires! En pæn hat, en fed taske og nogle fine smykker, så vil din stil hurtigt gå fra bare et par jeans og en t-shirt til et helt unikt outfit.

2. Et armbåndsur er både praktisk og ser godt ud

Med et fedt Patek Philippe ur, vil du helt sikkert se mere stilet ud. Et ur signalerer, at du er elegant, og at du lever et hurtigt liv, som kræver, at du har styr på tiden.

Det vil også bringe opmærksomhed til dine arme hvilket vil fange interessen hos hvem som helst!

Giv dig selv pladsen til at eksperimentere

Som mand, er det vigtigt, at du også giver dig selv lov til at prøve nogle forskellige ting af, når det kommer til mode. Mænd bliver ofte fortalt, at tøj er lige meget, men det er altså et redskab, som kan hjælpe dig med at opbygge selvtillid og en charmerende udstråling.