Foto Pexels

Om du bor i København eller et andet sted i landet, så er det sikkert vigtigt for dig at få nogle gode oplevelser med mad. For elsker du Tema mad, så kan du lære meget både omkring det med selv at forsøge dig med at lave lækkert mad, men du kan også blive inspireret til at gå ud og få nogle gode oplevelser på restaurant.

International mad

Dansk mad kan være rigtigt godt. Men det kan virkelig også være godt at nyde mad med rødder i andre lande. Det er der de nye madoplevelser venter. Det italienske køkken kender de fleste, og de fleste elsker at nyde den gode pasta som f.eks. ravioli med en lækker tomatsovs og så måske det altid fantastiske tiramisu som dessert. Men det kan også være det helt klassiske lasagne, som de fleste mennesker elsker højt. Det er også populært at nyde mexicansk mad, som er berømt for ting som guacamole, tacos eller blot chili con carne. Lidt mere ukendt er ungarsk mad, men de fleste mennesker nyder gerne en god gullasch. Skal det være amerikansk mad er det altid god med peanut butter, der kan bruges til rigtigt mange forskellige retter, og som altid tilføjer noget ekstra.

Er det tid til drinks?

Det er da en super god måde at slutte en dag på. Altså at drikke en cocktail med sine venner. Måske er du selv god til at blande en drink, lige som den skal være. Eller måske foretrækker du at få den serveret. Der er mange muligheder for at få en cocktail, der passer lige præcis til lejligheden. Måske er den ide at nyde en cocktail med navnet Københavner drink. En cocktail der smager som den lækre is med navnet Københavnerstang. Den består af vodka, ananasjuice, galiano og så flødeskum. Rigtig frisk og dejlig.

Skal det være lidt mere klassisk, så er en Rob Roy et oplagt valg. En drink der blev opfundet i New York helt tilbage i 1890’erne efter signende ved et tilfælde. Den består af whisky, bitter, vermouth og så et kirsebær. Den ser flot ud og forbindes med god stil.

Skal der være piratfest?

Står I og skal holde en eller anden form for fest, så skal I måske også vælge et tema til dagen. Og det er super trends at holde en piratfest. Specielt de små elsker at det sjove tema, der kan dække alt fra udsmykningen, over service, men selvfølgelig også den klassiske udklædning som pirat.