Foto: Shutterstock

Når det kommer til investering, handler det om at finde varer eller andet, der ikke bare holder værdien – men forøger den. Hvis du vælger at investere dine penge i luksusure, finder du en sådan sikker investering, selv når der usikkerhed i verden.

Den nemmeste og sikreste måde at komme i gang med investeringer i ure på, er ved at lade en professionel urhandler sætte en portefølje af luksusure sammen for dig.

Er investeringer i ure noget for dig? Så følg linket her: https://urhandlereninvest.dk/

Fordele ved investeringer i ure

Luksusure fra førende mærker er ikke så sårbare overfor markedstendenser, som mange andre varer er. Dette gør det til en sikker investering. Med en investering i ure får du:

  • Optimal formuepleje – fordi urene stiger i værdi
  • En tryg kapitalbevaring
  • Glæden ved at eje nogle af de smukkeste luksusgenstande
  • Lav risiko og stærkt afkast

Hvordan foregår investeringer i ure?

Hos UrHandleren Invest laves der fx porteføljer og investeringsplaner for privatpersoner, der ønsker at sætte deres penge i sikre aktiver som luksusure – og firmaets kunder tæller derudover større virksomheder og holdingselskaber, der ser investeringer i luksusure som en naturlig del af en investeringsstrategi.

Når du vælger at gå ind i en investering, laves der unikke, skræddersyede og stabile porteføljer i luksusure. Porteføljerne er bygget op omkring lav risiko og stærke afkast, så porteføljen matcher din profil som investor og dine ambitioner.

Investeringer kræver viden

Der er rigtig mange, der er interesserede i at købe eksklusive armbåndsure som investeringsobjekter, derfor er det af afgørende betydning, at du har professionelle urhandlere til at hjælpe dig med køb og rådgivning.

Et indgående kendskab til det internationale marked for luksusure er afgørende for, at du ikke kommer til at betale for meget for det enkelte ur – og ikke mindst for, at du kan få fat i morgendagens højdespringere på markedet til en god pris.

Rådgivning om køb, salg og opbevaring

Når du vælger at investere igennem en professionel urhandler, får du individuelle investeringsløsninger, der er tilpasset dine præferencer som investor, din risikovillighed og din investeringshorisont.

Din personlige investeringsrådgiver hjælper dig med porteføljerådgivning og indkøb af ure. Ligesom du får vejledning i, hvordan du bedst opbevarer dine dyre ure – og naturligvis råd til, hvordan og hvornår du skal sætte et eller flere af urene i din portefølje til salg.

To investeringsformer

Når du vælger at gå ind i investeringer i ure, sættes din investeringspakke sammen, så der sikres den rette diversitet og risikospredning.

Mindstesummen for et engagement med opbygning af en portefølje i luksusure er typisk en million kroner, og herefter kan du vælge mellem investeringsformer som ”Ongoing invest” eller ”Stack away invest”, hvoraf den sidste er den mest langsigtede investering.

Ved “Ongoing invest” er dine ure hele tiden til stede og eksponeret på markedet. Ved “Stack away invest” købes der ure, der først skal sælges ude i fremtiden.