Foto: Shutterstoc

Det kan være svært at finde en god lokation til sin bryllupsfest, ikke mindst hvis du ønsker en overdådig en af slagsen. Vi guider dig her til, hvordan du kan gøre lidt ekstra for at sikre, at dagen bliver overdådig.

Sponsoreret indhold

Er din drøm at holde din bryllupsfest i hyggelige lokaler med udsigt til vandet til en rimelig pris? Det kan være en svær nød at knække – særligt i forhold til prisniveauet. De hyggelige lokaler med udsigt til vand har København trods alt en del af. 

For at få et rimeligt prisniveau kan det derfor være en god ide for dig, at du leder lidt uden for København. Det kan for eksempel være mod nord. I Rungsted ligger den hyggelige restaurant Club Riva lige ned til havnen. De har derfor en god udsigt over vandet. 

På førstesalen har de en stor festsal, hvor I kan holde en privat bryllupsfest med jeres venner og familie. Det er med til at gøre, at I kan hygge jer uden at skulle tage hensyn til andre gæster. Det er ofte det rareste for jer, når I lige er blevet gift. Læs mere på https://clubriva.dk/bryllupsfest/ 

Havudsigten alene gør ikke brylluppet overdådigt

Udover havudsigten er der dog også en række andre faktorer, der er med til at gøre jeres bryllupsfest overdådig. Det er først og fremmest lækker mad. Lige meget hvornår på dagen og hvilken form for måltid I vælger at servere for jeres gæster, bør det være mad, der er noget udover det sædvanlige. Det kan I også få hos Club Riva, hvor de har en særlig bryllupsmenu med sæsonens råvarer. 

Dine venner og din familie vil helt sikkert finde på en masse sjove indslag til dagen. Men hvis du og din kommende mand eller kone gerne vil gøre noget ekstra ud af det, kan I også sørge for underholdning. I behøver ikke selv at stille jer op, men I kan hyre et live band eller få en standupkomiker til at komme. Det kan de også hjælpe med hos Club Riva. 

Det, at I ikke har sparet på noget, er også noget, som både I og jeres gæster vil føle, er overdådigt. Når I efter maden skal feste, er det derfor oplagt, at I vælger, at der er fri bar. Hos Club Riva har de deres egen natklub, hvor I kan være 50 personer, og hvor I kan vælge fri cocktailbar i tre timer. 

Ikke langt fra København

Når du bor i København, men holder bryllup uden for byen, er et af de vigtigste spørgsmål, hvordan skal du og dine gæster komme tilbage til byen. Det er dog intet problem, hvis I vælger et sted som Club Riva ved Rungsted Kyst. Derfra kan I tage Kystbanen fra Rungsted Kyst station. Det tager 47 minutter. 

Hvis det skal være eksklusivt, er det dog en god ide, at I vælger at leje en bus, der kan køre alle hjem. Det kan være en partybus, hvis I gerne vil fortsætte festen inde i København, eller en almindelig turistbus, hvis det bare er for at køre folk hjem. 

Der er altså flere måder, hvorpå du kan sikre, at din bryllupsfest bliver både overdådig og uforglemmelig. Men havudsigten og den lækre mad er i hvert fald altid to sikre hits!