Foto Pexels

Snekugler er CoolSnowGlobes er noget rigtig mange synes er en fantastisk ting at have stående. Og så findes der rigtig mange at vælge imellem.

Hvad er snekugler?

Snekugler eller CoolSnowGlobes er kugler med alsidige motiver af forskellig slags. De indeholder dekorativt rystestøv, der skaber den specielle effekt i glaskuglerne, og er med til at give det unikke udtryk.

Startede i 2009

I den oprindelige serie fra CoolSnowGlobes, der er blevet udviklet i Vermont i New England, findes 150 designs. Det er ægteparret David Vestby og Liz Ross, der er kunsterne bag. De startede deres produktion i 2009, og det er tydeligt at de er inspireret af det smukke i skift i årstiderne. De er nu verdens førende på området, og det er de uden tvivl grundet den magiske følelse rigtig mange får, når de kigger på disse snekugler.

De mest populære snekugler

Nogle snekugler er selvfølgelig mere populære end andre. Du kan købe dem hos Vera Venner og blandt de mest populære er en sneugle med en Chickadee fugl, en med en dansker og faktisk også de ret basic kugler som bare en snebold eller en vinteraften.

Mange andre motiver

Det er primært motiver fra kulde og vinter der kan findes i CoolSnowGlobes. Du kan blandt andet få motiver som en isbølge, et motiv med skiløbere, en kugle der forestiller både London, New York og Paris om vinteren. Men du kan sagtens også få motiver, der er mere sommerbaseret eller vælge kugler, der har stort eventyrlook. Det kan være en flyvende luftballon, en rød fugl, en kat på bøger, en sneugle med springvand og faktisk også en sneugle med motiver fra Hans Christian Andersens eventyr. Og så kan du også få en speciel rød snekugle, lavet for at støtte AIDS-fonden og dermed støtte en vigtig sag. Mulighederne er imponerende mange.