Foto Pexels

Sommeren står for døren, og for mange af os betyder det, at ferieplanlægningen så småt er i gang. Er man en større familie med børn i flere aldre, så kan det sommetider være vanskeligt at nå til enighed om destination og ferietype, da der kan være forskellige behov, der skal imødekommes. 

Læs med herunder, hvor vi giver tre idéer til rejseformer, der kan tilgodese alle behov – unge som gamle – og derfor er oplagte valg, når hele familien skal afsted på en fælles sommerferie. 

Charterferien – den fulde pakke med all-inclusive

Det åbenlyse valg, når I skal afsted med børn, er naturligvis den klassiske charterferie. Denne ferietype giver mange muligheder for fællesskab og nærvær, og inviterer til ro, afslapning og typisk feriestemning. Hvis I vælger et ressort, der specialiserer sig i tilbud til børnefamilien, så kan I være sikre på at have noget for alle – aktiviteter for børn, pool og wifi til teenageren og masser af frihed for de voksne.

Der findes et væld af skønne destinationer, der tilbyder charterferier, og det handler blot om at vælge. I skal blot booke flybilletter Grækenland, Egypten, Dubai eller Spanien og derfra finde det hotel, der passer jer bedst. Det er en nem og behagelig måde at rejse på – særligt når man rejser med børn.

Storbyferien 

En storbyferie i en Europæisk hovedstad er også altid et godt valg, når I som familie vil sikre jer, at I kan møde alles behov. Alle større byer har attraktioner for både børn, teenagere og voksne, og der er rig mulighed for at få nogle gode kulturelle såvel som historiske oplevelser.

Hvis I beslutter jer for at rejse på storbyferie hele familien og med mindre børn, så bør I altid gå efter et hotel, der tilbyder familieværelser og som har faciliteter til børn.

Naturoplevelsen – den aktive sommerferie

Sidst, men ikke mindst, kan vi ikke komme udenom naturferien – den, vi gerne vil give vores børn. En naturferie er en aktiv ferie, hvor I rejser for naturoplevelsen og ikke poolen. Der findes mange fantastiske destinationer rundt omkring i verden, hvor I kan bo i hytter, autocampere eller telt, være helt tæt på naturen og skabe rum for kvalitetstid med hinanden. Denne form for aktiv sommerferie er ikke altid teenagerens favorit, men for de mindre børn er det som regel en fantastisk måde at være sammen med familien på – uforstyrret og i ét med naturen.