Der er rigtig mange penge at spare på din bilforsikring, hvis du bruger få minutter på at sammenligne tilbud fra de forskellige udbydere.

Hvis du er træt af at betale en mindre formue for din bilforsikring, så kan du på fem minutter i gennemsnit spare 3000 kroner årligt ved at sammenligne tilbud fra de mange forskellige udbydere på sammenligningsportalen Samlino.dk.

Og for bilister i København kan der være særdeles mange penge at hente. En analyse som Samlino.dk har foretaget viser eksempelvis, at der kan være 69 procents forskel i prisen på at forsikre din bil i København i forhold til Maribo, mens andre selskaber ikke gør forskel i prisen.

Brug selv fem minutter på at se, hvor mange penge du kan spare her

Og netop de store forskelle i priserne på bilforsikring, som de forskellige selskaber tilbyder, gør at Samlino.dk hvert år er med til at hjælpe flere tusinde danskere med at spare rigtig mange penge, som de kan bruge på noget bedre.

– Når du skal købe en bilforsikring, er der flere ting, der spiller ind på prisen. Det kan være alder, bopæl, bilens nypris og selvrisiko. Du skal derfor altid læse betingelserne igennem, men vores analyser viser, at dækningen på kasko- og ansvarsforsikring er relativt ens på tværs af udbyderne, og derfor kan du som udgangspunkt roligt gå efter det billigste tilbud, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, der er administrerende direktør i Samlino.dk.

Fakta om Samlino.dk

1. Samlino er en af Danmarks største online sammenligningstjenester.

2. Rådgiver dig om de billigste bilforsikringer, mobilabonnementer, bredbånd og a-kasser.

3. På få sekunder sammenligner Samlino priser fra en lang række udbydere, så du lynhurtigt får det bedste tilbud til dig og dine behov.