Foto Pexels

Det kan være svært at regne ud, hvad en teenager gerne vil have i fødselsdagsgave – særligt hvis de ikke laver en ønskeseddel, eller hvis ønskesedlen kun indebærer gaver i en alt for dyr prisklasse. Hvis du står i den situation i øjeblikket, så kan du lade dig inspirere lige her, hvor du får tre gode ideer til, hvad du kan give fødselsdagspigen i fødselsdagsgave

Et flot cover til hendes mobil

Teenagere er nærmest limede til deres telefoner, og det betyder også, at telefonen kan være en lille smule udsat – den er trods alt med overalt. Derfor er det en god ide at give din teenagepige et cover til telefonen.

Du finder en lang række super fine iPhone 13 covers lige her og med garanti også lige netop det iPhone 13 cover, der falder i hendes smag.

Noget fint til værelset

Mange teenagere begynder at bruge mere og mere tid på deres værelse, og derfor giver det også god mening for dem at indrette det på en måde, der afspejler deres personlighed – og også bare på en måde, hvor det bliver hyggeligt og hjemligt.

Hvis du har en pige, der bruger mere og mere tid på værelset, så overvej at give hende noget, der kan pynte og skabe hygge. Det kan være noget nyt sengetøj i hende yndlingsfarve, en lampe med ikke alt for skarpt lys eller en pynteting. Der er utroligt mange forskellige muligheder – hvilken der er bedst til lige netop hende, som du kender, det ved du sandsynligvis bedst.

En god oplevelse

For mange kan det være lidt uhyggeligt at sende sin teenager ud i verden, men der er nærmest ikke noget de hellere vil, end at bruge tid med bedsteveninden. Derfor vil det være en perfekt gave at give hende en oplevelse, som du ikke nødvendigvis skal med til, men hvor du blot kan agere chauffør. Det kan være en tur i biografen eller i svømmehallen – eller noget helt tredje. Igen er der utroligt mange muligheder at vælge imellem, så det handler blot om at spore sig ind på, hvad hun ville synes var sjovt.