Alle der har søgt efter lejeboligere i København til en rimelig pris ved, at det er nærmest umuligt. Det skyldes, at der er kæmpe efterspørgsel på 2-værelses lejligheder i København, og derfor kan de være enorm svære at få fingrerne i.

Når du går ind på boligsider, vil du se en masse lejelejligheder, og du tænker måske, at det ikke er svært at finde en lejlighed. Men når du så begynder at søge på disse lejligheder, vil du opdage, at der ofte er 50 ansøgere på hver bolig. Det gør det selvfølgelig til hårdt arbejde at finde en lejlighed, men selvfølgelig er det ikke umuligt.

Kig på boligsider

Der er en række gode boligsider, når det handler om at finde en lejlighed i København. Mange tror, at de bare kan gå ind på Google og søge lejlighed København, så finder du en lejlighed.

Men sådan  er det selvfølgelig ikke. Det er vigtigt, at du kigger på de mange forskellige boligsider, så du får så mange lejligheder at vælge mellem som muligt. For du kan regne ud, at når der er mellem 50-100 ansøgere på hver lejlighed, så handler det om at se på en masse for at få en lejlighed.

Vi kan anbefale, at du starter med at kigge på Boligninja.dk. Her finder du en masse gode og flotte lejligheder i København. Det er en hjemmeside, som vi klart kan anbefales. Ellers kan du søge på Google, og så burde du også få endnu flere boligsider frem.

Det er en god idé at kigge så mange steder som muligt, da det er svært at finde boligere i København, medmindre du betaler kassen for en af de mange nye boligere.

Snak med din omgangskreds

Det er ikke altid nok at finde en god boligside, da alle kigger på dem. Men vi anbefaler stadigvæk, at du gør det. Du bør supplere med at snakke med din omgangskreds, da det kan være, at de kender nogen, som har en bolig, som du gerne vil leje ud.

For mange virker det måske grænseoverskridende at spørge sine venner, men det bliver du nødt til i København. Hvis du ikke kender nogen endnu, da du er tilflytter, er det en god idé at snakke med dem på dit arbejde eller på universitetet.

Når det handler om at finde en bolig, må du ikke være bange for at spørge andre, for ellers finder du næppe en.

Brug sociale medier

For at komme endnu bredere ud, er det en god idé at skrive på sociale medier. Her tænker vi på alt fra Facebook, Twitter men faktisk også diverse fora. Nogle gange kan du finde nogen, som gerne vil udleje deres lejlighed, men de har ikke lige fået smidt den op på en boligside endnu.

Det giver dig en kæmpe fordel, hvis du kan komme foran i køen. Måske er der ikke engang en kø, hvis du finder en bolig gennem en ven.

I sidste ende handler det om at være lidt fræk, hvis du gerne vil have en god og bolig lejlighed i København. Du kan desuden også tilmelde dig diverse boligselskaber, men ofte har de ventetider på mange år. På nogle af deres boligere kan det være helt op til 20 år.

Så vi anbefaler dig, at du kommer i gang med at søge så hurtigt som muligt.