Britt Nielsen fik sig en rigtig dårlig oplevelse, da hun skulle sætte sin kæreste af i lufthavnen. Foto: Københavns Lufthavne

Britt Nielsen skulle sætte sin kæreste af ved lufthavnen en tidlig morgen. Men pludselig blev parret mødt af en meget vred kvinde, og det har fået Britt Nielsen til tasterne med en opsang.

Det er svært at sige farvel til dem, man har kær.

Når man står i lufthavnen og vil give sin kæreste et kys og et kram farvel, så bør der være tid nok til, at man kan sende dem godt afsted.

Sådan var det bare ikke for 29-årige Britt Nielsen fra byen Høng i Vestsjælland, da hun skulle sende sin kæreste afsted på en længere rejse for 14 dage siden.

– Jeg er tit i lufthavnen for at sætte min kæreste af, da han arbejder på Grønland. Når han rejser, så er han væk i syv uger ad gangen, så det betyder meget for mig at kunne give ham et langt kys og et kram, siger Britt Nielsen til KBH.dk.

Men da parret nåede ud i lufthavnen og kørte ind i afsætningsbanen ved parkeringshuset i lufthavnen, så blev afskeden med kæresten til en sur og dårlig oplevelse, der satte sig i kroppen på Britt Nielsen.

– Foran os holdt en gruppe unge mennesker. En kvinde henvender sig til dem, hun har nok været omrking 55-60 år, og foran dem holder der endnu en bil, fortæller Britt Nielsen.

– Man kan jo ikke bare holde her, så kig dog på skiltet, lød det aggressivt fra den midaldrende kvinde, der pegede op på det blinkende ‘kør frem’-skilt, der hænger i loftet ved afsætningsbanen.

Kvinden gik også hen til Britt Nielsen og hendes kæreste, men bilkøen rykkede sig ikke ud af flækken, fordi den forankørende bil holdt stille.

– Der blev skabt en rigtig dårlig stemning. Jeg blev selv lidt stresset, og jeg får ikke lov at sige ordentligt farvel, da andre jo ikke bare kan køre udenom, siger Britt Nielsen til KBH.dk.

På vej hjem fra lufthavnen sad den dårlig oplevelse stadig i kroppen, og det fik Britt Nielsen til at skrive på Københavns Lufthavns Facebook. Her beskrev hun forløbet, og hvordan oplevelsen havde efterladt hende ‘mundlam over folks egoistiske opførsel’.

Den holdning står Britt Nielsen stadig ved i dag:

– Jeg tænkte, ‘så slap dog af, for helvede’. Ja, nogle holder et par minutter mere end andre, og det mister du ikke noget ved, selvom det er kedeligt, hvis du skal vente lidt.

Britt Nielsen blev så harm, at hun valgte at skrive på lufthavnens Facebookside. Foto: Shutterstock

– Min kæreste er væk syv uger ad gangen og bortrejst 275 dage på ét år, så det betyder meget at kunne sige farvel og give et ordentligt kram og et kys, siger Britt Nielsen, der ikke forstår, hvorfor der skal stresses og jages ved afsætningen.

– Mit budskab er jo bare, at folk skal tage det roligt og ikke stresse og jage. Giv dog folk fred og ro til at sige på gensyn i stedet for at det hele bare handler om mig, mig, mig. Skru ned for stressen og op for glæden, siger Britt Nielsen til KBH.dk

I et svar til Britt Nielsen beklager Københavns Lufthavn den dårlige oplevelse og tilføjer, at hun med fordel kan holde på parkeringspladserne ved siden af en anden gang:

– Vi er kede af at høre, at I blev stressede over at skulle sige farvel i vores afsætningsbaner. Til næste gang vil vi anbefale jer at køre ind på vores korttidsparkeringspladser, hvor der er mere tid til længere farvelkram, da de første 15 minutter er gratis. Det ligger ligeledes i P4, blot til venstre. Vi håber, at din kæreste får en behagelig rejse, og at jeres gensyn i lufthavnen bliver endnu mere glædeligt, skriver Københavns Lufthavn i et svar til Britt Nielsen.

Men det bør slet ikke være nødvendigt at stille bilen, mener Britt Nielsen.

– Det er jo et fair nok svar, men det bør ikke være nødvendigt at gøre. Man skal bare give folk plads og tid. Det kan for nogle være en megasvær situation, da nogle er bange for at flyve, mens andre måske ikke kommer hjem lige med det samme. Dem skal der også være plads til, siger Britt Nielsen til KBH.dk.

Rie blev brændt af på sin bryllupsdag: Få timer før vielsen kom hjælpen fra uventet side