Boozt åbnede tidligere på året en beautybutik i Roskilde. Nu melder netgiganten sig ind kampen om kunderne på Købmagergade.

Boozt åbner en stor kosmetikbutik i hjertet af København i foråret 2018. Den populære netshop vil konkurrere med de tunge drenge i den dyre ende af Købmagergade.

Boozt er kendt for at sælge modetøj, sko og accessories til både mænd og kvinder på nettet, men nu træder den dansk-svenske onlinebutik ud af skærmen for at åbne en stor kosmetikshhop på Købmagergade i København med mærker på hylderne som Estée Lauder, Clarins, Lancôme, Biotherm, Shiseido og YSL.

Den nye butik bliver 500 kvadratmeter stor og kommer til at ligge i den ‘dyre’ ende af Købmagergade, hvor der i forvejen ligger flere kendte skønhedsbutikker som Sephora, Mac og Illums nye kosmetikafdeling. 

Her går 30.000 shoppelystne københavnere og turister forbi hver dag, og derfor er potentialet på den dyre adresse i nærheden af Storkespringvandet stort. 

– Vi glæder os til at åbne vores ny flagskibsbutik i hjertet af København. Vi åbnede vores første Beauty by Boozt-butik på Ro’s Torv i Roskilde tidligere på året, og vi har siden eksperimenteret og er vokset, mens vi har modtaget masser af positiv feedback fra både kunder og partnere, siger Hermann Haraldsson, administrerende direktør i Boozt.com.

Den nye butik på Købmagergade åbner altså med erfaringer i rygsækken fra beautybutikken i Roskilde, der med sin anderledes indretning og nye måde for kunder at betale for deres varer på har modtaget god respons. 

Beauty by Boozt.com kom i sommer på den engelske Insider Trends’ liste over de 50 mest inspirerende detailbutikker i verden.

– Vi ønsker nu at udvide den oplevelse til endnu flere personer og give kunder i København en enestående shopping-oplevelse, siger Hermann Haraldsson.

Beauty by Boozt åbner på Købmagergade 39 i foråret 2018. 

Haven Festival er klar til Refshaleøen næste sommer: Første 12 navne afsløret