Foto: Shutterstoc

Det sunde alternativ til de skadelige nikotin-cigaretter er e-cigaretter. Men e-cigaretter er meget mere end bare det elektroniske apparat, der skaber dampen. Selve oplevelsen er dampen, der er baseret på den valgte e-væske, også kaldet e-juice.

Sponsoreret indhold

Og hvorfor ikke gøre din dampoplevelse til noget helt særligt med en af de friske og fede e-væsker fra Easy to Smoke? Du har nemlig fortjent det allerbedste til de billigste priser. Køb af e væske betyder derfor Easy to Smoke.

E-væsken er afgørende for din damp-oplevelse, da den er basis for de enkelte smagsoplevelser. Hos Easy to Smoke kan du finde et bredt sortiment af forskellige mærker, smage og nikotinstyrker, så du nemt kan få præcis den eller de smagsoplevelse(r) du ønsker, uanset om du foretrækker den klassiske cigaret-smag, frugt, slik eller måske ønsker. Selvom du ønsker at opgive de skadelige cigaretter, behøver du ikke opgive smagen af tobak, men den er bare ikke længere skadelig. Andre foretrækker derimod helt at opgive tobakkens verden og blot nyde den sunde og rene damp af frisk frugt, mentol, desserter eller måske selv blande forskellige e-væsker og skabe en helt unik smag. Priserne er i bund, varerne er ligetil at bruge, dampen når ny højder og oplevelsen er eksplosiv. 

Vi kan levere, hvad du har brug for, uden at vi går på kompromis med hverken kvaliteten eller indholdet i e-væsken. Således indeholder alle vores e-væsker kun fødevaregodkendte ingredienser. Uanset hvilke smagspræferencer du har, kan vi levere præcis hvad du ønsker uden at skulle gå på kompromis med kvalitet. Alle udvalgte e-væsker hos Easy to Smoke består af fødevaregodkendte ingredienser og er af højeste kvalitet. Salg af e-væske betyder derfor et kig hos Easy to Smoke.

Førende i fremragende friske e-væsker

Dampverdenen er et forholdsvist ungt marked, men der er allerede et utal af producenter og endnu flere e-væsker på markedet. For at give vores kunder de bedste e-væsker der samtidig alle er fødevaregodkendt, har vi valgt at føre et meget bredt sortiment af forskellige mærker. Det kommer til udtryk ved at vi blandt andet fører de to store mærker Sundbygaard og Liqua, der begge er eksponenter for lækre smagfulde e-væsker. Men alle første mærker er kvalitetstestede og lever derfor op til vores høje standarder og krav til smag. 

E-væsker fra Easy to Smoke = Dampoplevelser du aldrig glemmer

Som allerede beskrevet er e-cigaretten instrumentet, mens e-væsken er selve oplevelsen. Med så mange muligheder og endnu flere damppræferencer rundt om i det danske land er det derfor vigtigt at finde nogle favoritter. Selvom du er meget eksperimenterende og elsker nye oplevelser, er det en god ide at have nogle bestemte smagsvarianter, som man altid kan vælge og så samtidig prøve nyt af. Måske har du allerede nogle favoritter, måske ønsker du at gå på opdagelse i nye oplevelser. Uanset hvad du vælger, gør vi det Easy to Smoke. 

Derfor damp og e-væske og ikke cigaretter

Som det sunde alternativ til at indånde over 4000 giftige og kræftfremkaldende stoffer for hver gang man tager et hiv fra en nikotincigaret, er fordelene ved e-cigaretter meget tydelige. Man kan tilvælge forskellige niveauer af nikotin for at hjælpe på afhængigheden, men det er ikke i sig selv farligt. Styrken kan vælges ud fra, hvor mange cigaretter man ryger dagligt. Du kan altid ændre niveauet, indtil du finder et passende niveau og så nedtrappe i eget tempo. Niveauet kan vælges ud fra nedenstående tabel:

0mg – Indeholder ingen nikotin

3mg – Et par smøger dagligt

6mg – Op til 6 cigaretter dagligt

9mg – 7-9 cigaretter dagligt

12mg – 12-20 cigaretter dagligt

15mg – 15-20 cigaretter dagligt

18mg – Over 18 cigaretter dagligt

Nikotin?

Som beskrevet ovenfor er rygning meget skadeligt, og der findes faktisk ingen argumenter for at fortsætte. Tværtimod findes der masser af argumenter for at stoppe øjeblikkeligt – rygning er dyrt, skader både kroppen på langt og kort sigt, og det forpester omgivelserne for ikke-rygerne. Mange rygere ønsker at stoppe, men kan ikke overskue at komme i gang og at holde rygestoppet på længere sigt. Gevinsterne er ellers kæmpestore for både pengepungen – allerede efter få timer er kroppen blevet sundere, og dampning er i forhold til nikotin-cigaretter en meget billigere løsning. Hos os kan du vælge mellem forskellige nikotin-styrker på hhv. 0, 6, 16 eller 20 mg. Det betyder, at du faktisk kan bruge el-cigaretten som et hjælpemiddel, hvis du ønsker at stoppe eller at begrænse din brug af normal tobak. Uanset om du ønsker at stoppe helt eller blot begrænse dit forbrug af nikotin-cigaretter, kan e-cigaretter vise sig at blive din redningsplanke.  Køb billig e væske hos Easy to Smoke for at gøre det endnu nemmere. 

Da nikotin skaber afhængighed og er en stor del af cigaretter, er det ofte nødvendigt for rygere at bibeholde et vist niveau af nikotin i deres dampning. Herefter kan man i eget tempo trappe ned og til sidst stoppe, hvilket også gør det til en så rygende effektiv rygestopmetode. Til sidst ender man på en nikotindosis på 0 mg, så man er fri for skadelige stoffer. Du kan derfor sagtens stadig fortætte dampningen, selvom du er blevet røgfri. Mange tidligere rygere savner følelsen af at have noget i hånden og damp omkring sig. Også her er e-cigaretten med sin damp en genial løsning, der lader dig få alt det bedste. Salg af e-væske med nikotin betyder at det bliver Easy to Smoke.

Vores fantastiske udvalg af skønne e-væsker i alle regnbuens farver og smagsoplevelser kan fås med forskellige nikotindoseringer, så du kan vælge hvordan dampen skal være. For at få en fyldig damp kan du vælge en e-væske med et højt VG-niveau, mens et højt PG-niveau er perfekt for folk der elsker krads i halsen. Uanset hvor meget du ryger, hvilke smagspræferencer du har og hvad du ellers foretrækker af dampoplevelser, har vi det rigtige til dig.
Hvordan påvirker e-væsken helbredet?

Som allerede beskrevet er e-cigaretter om end ikke fuldkommen harmløse, så i hvert fald langt sundere end nikotincigaretter. Det er blevet fastslået i adskillige videnskabelige undersøgelser af både de umiddelbare virkninger og de langsigtede konsekvenser ved at bruge begge. Gennemsnitligt er det 98% mindre skadeligt at dampe frem for at ryge. De naturlige stoffer er harmløse, men der debatteres stadig om nikotins virkning. Nikotin er i sig selv ikke farligt, men ligesom i cigaretter skaber de afhængighed uden at have egentlig skadelige virkninger. Mængden er dog meget lille, så det ikke er til mere skade for kroppen end at drikke en kop kaffe. Og det er stadig langt sundere end en cigaret. Så derfor: Køb e væske for en sundere og sjovere fremtid. 

E-væske kan hjælpe dig til fuldt rygestop.

Mange mennesker drømmer om fuldt rygestop, og e-cigaretter kan være en god genvej til et liv uden røg og damp. Langt de fleste rygere dropper om at skodde smøgerne, men ved måske ikke helt hvordan det skal lykkedes dem – allerede efter et par timer uden smøger river og flår trangen i hele kroppen, og sådan vil det være de næste rigtig mange år. Og med så dystre udsigter der ofte også involverer et par ekstra kilo på sidebenene og dårligt humør, er det nemmere bare at opgive.

Med andre ord har du brug for at tilgå dit rygestop med en plan – at skifte de traditionelle cigaretter ud med dampning, som du vil med tiden vil behøve stadig mindre af før du til sidst egentlig også kan stoppe med det. Afhængigt af hvor meget man ryger i forvejen, er det en god ide at bibeholde nikotinen i hvert fald i 1-2 og måske også 3 uger. Det giver både en mere glidende overgang til livet uden, og så savner man ikke tobakken så meget.
Minut for minut, time for time, uge for uge og år for år vil din sundhed forbedres efter et rygestop, mens du ikke behøver at opgive andet end skadelige stoffer. 

Find din smag og lad den dampe

Af ovenstående fremgår det tydeligt, at man typisk skelner mellem nikotinindholdet og smagen af aromastofferne, da disse udgør forskellene mellem de enkelte e-væsker, da alle dampere har forskellige smagsoplevelser. Smagen definerer oplevelsen og giver nydelse, og derfor angives aromasmagen og nikotinmængden typisk tydeligst i produktbeskrivelsen.

Selvom det kan være sjovt at eksperimentere, er det også en god ide at finde 1-2 smagsoplevelser at ty til som standardsmag, da det er garant for en lækker oplevelse. Måske har du en stresset hverdag og har brug for at have lidt at slappe af på, hvis det bliver for meget, eller når du kommer hjem og trænger til at få tankerne lidt væk fra arbejde og den stressede dagligdag. Så ved man at man får en lækker dampoplevelse som man kan lide. Dog skal man ikke glemme at prøve noget nyt engang imellem – denne branche er så fuld af lækre nye væsker der konstant bliver kastet på markedet, så det er bare med at få prøvet lidt af. Ligesom hverdagen bør dampning både bestå af trygge rutiner og spontanitet der tilsammen giver de bedste forudsætninger for en velafbalanceret dag. Dampning er en eksperimenterende proces der i princippet forsætter for altid – der er altid nyt og sjovt at opdage i denne branche af skønne smagsoplevelser. 

Hvad der er det rette til dig kan vi derfor ikke svare dig på – det skal du selv finde ud af. Lyt til dine indre smagslyster – måske er tanken om at dampe en isnende kold cola måske lige det rigtige til dig? Måske har du altid drømt om en dampende lækker design som du kunne have med dig overalt? Hvis ja, skulle du tage og prøve en af vores lækkert udvalgte dessertoplevelser som f.eks. Apple Berry Crumble der smager som dampende varm æblekage lige taget ud af ovnen. Endelig har vi også alt hvad frugtelskere kunne ønske sig med alt fra søde æbler, blåbær, jordbær, solbær, hyldeblomst og meget mere. Disse kan også kombineres så du får smagen af 2 fantastiske frugter på samme tid – og du bestemmer intensitet og smagssammensætningen med et uendeligt antal muligheder. Ligeledes kan du dampe alt lækkert fra slikskålen fra blå bolsjer til hindbær- og saltlakrids og tyggegummi og meget mere. 

Endelig har vi de klassiske men stadig lige så fantastiske smagsoplevelser inden for kaffe, drikkelse og tobak – enten sammen eller kombineret med andre e-væsker får de dampene til at stige til nye højder. 

Til en erfaren damper anbefaler vi helt klart at lade sig forkæle af vores mange premium-mærker. Her finder du smagsnuancer du med garanti ikke har smagt i billigere e-væsker. Flere af vores premium-mærker er der kræset ekstra meget for, så uanset hvor kræsne dine smagsløg er, vil disse e-væsker kæle for og forkæle dine kræsne smagsløg.

Hos Easy to Smoke finder du kun e-væsker af høj kvalitet med saftig smag. Vi stiller nemlig høje krav til e-væskens indhold af stoffer og smagsoplevelsen. Uden giftige stoffer og med garanti for fantastiske nye smagsoplevelser kan du derfor trygt indånde og nyde hvad der kommer fra Easy to Smoke, da vi ikke synes at folk skal bruge deres tid på at bekymre sig om skadelige indholdsstoffer, men i stedet bare skal kunne nyde vores lækre varesortiment af velassorterede e-væsker. 

Valget burde egentlig være Easy, så du kan blive befriet for din trang til at Smoke, så det kan blive Easy to Smoke Damp.