Foto: Jagger

En af byens mest hypede burgerbarer udvider forretningen og åbner endnu en biks. Denne gang i det centrale København.

Jagger har seriøst vokseværk.

Den første burgerjoint med de hvide fliser og det fristende menukort åbnede på Istedgade i foråret 2016, og siden er den hypede fastfood også kommet til Amagerbro og Frederiksberg. Og for kun en måned siden åbnede Jagger på Nørrebro.

Men at have en biks i hvert brokvarter er åbenbart ikke nok for folkene bag Jagger, der fortsætter med at åbne nye restauranter. Nu er turen kommet til Indre By, hvor den populære burgerbar slår dørene op i nyrenoverede lokaler på Købmagergade i dag.

– Da chancen bød sig, slog vi til, siger Christian Brandt, medstifter af Jagger, til KBH.dk.

– Det er altid rart at få lov til at åbne op i julehandlen. Vi har været i gang med ombygning og renovering længe, og vi er glade for, at vi når at åbne inden jul, tilføjer han.

Jagger åbner på Købmagergade fredag 15. december.

Christian Brandt fortæller, at holdet bag Jagger glæder sig til at se, hvordan det går med placeringen i Indre By på et af landets travleste handelsstrøg. 

– Vi er faktisk lidt spændte. Det er noget andet, end vi plejer. Vi er født ude i brokvarteret, hvor folk bor og lever på en anden måde, så vi glæder os rigtig meget til at se, om vi også appellerer til strøggæsterne. Lige pludselig bliver Jagger eksponeret for en masse folk, som ikke kender os.

– Når vi åbner nye restauranter ude i brokvartererne, så kender folk os i forvejen, men midt i byen bliver vi eksponeret for turister og besøgende udefra, som ikke har hørt om os før, siger Christian Brandt til KBH.dk.

Den nye Jagger slår dørene op i lokaler et stenkast fra Rundetårn på Købmagergade, hvor der før lå en Sunset Boulevard. Og renoveringen har ændret stedets udtryk fuldstændig:

– Den gamle bygninger klæder os rigtig godt, den har fået en total-makeover, men sjælen er bevaret. Der er fritlagt bindingsværk, vandskurede vægge, og indretningsmæssigt er det bare rigtig flot. Det handler også for os om at vise København frem for vores turister og lade dem se, hvor flotte de gamle bygninger midt i byen er. 

Den første Jagger åbnede på Vesterbro i 2016, og siden er det gået stærkt. 

– Hvis man er til menneskekiggeri, så har vi tre store vinduer, som er hævet over Købmagergade, hvor man kan sidde og kigge på folk, mens man får sig en burger og en fadøl. Det er virkelig fedt. 

Christian Brandt fortæller til KBH.dk, at Jagger også åbner en burgerbar i Odense i marts måned. Og hvad der derudover skal ske, ‘ved man jo aldrig’. 

– Vi er altid på udkig efter nye muligheder, siger han.

Hvad sker der: Jagger åbner ny burgerbiks
Hvor sker det: Købmagergade 43, København K
Hvornår sker det: 15. december klokken 11

Bløde boller og fedtede fritter: Jagger åbner på Nørrebro i næste uge