Den verdensberømte kok René Redzepi står i spidsen for Noma, som daglig køkkenchef og medejer. Foto: Noma

35.000 personer står på venteliste til et bord på Noma, som allerede er fuldt booket inden åbningen i februar. Men restauranten har gemt to pladser, som en heldig person kan vinde.

Noma slår dørene op 15. februar efter at have været lukket i hele 2017 på grund af ombygning. 

Restauranten begyndte allerede at tage imod bordreservationer 16. november, og på under et døgn blev kalenderen fuldt booket, og mere end 35.000 personer står nu på venteliste. 

Men hvis du drømmer om at komme en tur på verdens måske bedste restaurant, så er alt håb ikke ude endnu. Noma har nemlig gemt et bord til en heldig gæst, som får lov til at tage en ven med på åbningsaftenen. De to vindere bliver dermed nogle af de allerførste i verden til at opleve det nye Noma.

 

 

Til forskel fra tidligere vil Noma nu opdele året i tre sæsoner med dertilhørende menuer. Første sæson (som er den, der allerede er udsolgt) har skandinavisk fisk og skaldyr som omdrejningspunkt. Derefter følger en sæson med fokus på planteriget, hvorefter en vildt- og skovsæson skal tiltrække nysgerrige gæster.

Prisen pr. kuvert er 2.250 kroner eksklusiv drikkevarer. Men for vinderen af konkurrencen og den heldige persons gæst er hele herligheden gratis.

Vinderen af den opsigtsvækkende konkurrence får et bord til to på det nye Noma 15. februar og kan dermed nyde vintersæsonens menu med fisk og skaldyr på åbningsaftenen. Men det er ikke alt.

Vinderen får lov at besøge Noma dagen efter igen, hvor vedkommende vil møde de ansatte på restauranten og blive vist rundt i lokalerne på Refshaleøen. Herunder i René Redzepis verdenskendte laboratorium. 

 

Noma slår dørene op for velhavende madører i februar 2018. Foto: Shutterstock

 

Udlændinge har også mulighed for at deltage i konkurrencen, og præmien inkluderer fly og et firestjernet hotelophold i København.

Noma blev i 2014 kåret til verdens bedste restaurant for anden gang. René Redzepi har desuden åbnet Noma i både Japan og Australien. 

Hør René Redzepi, daglig køkkenchef og medejer af Noma, fortælle om konkurrencen herunder.

Deltag i konkurrencen om en eksklusiv aften på Noma her

 

Nu åbner det nye Noma på Refshaleøen: Disse københavnere får vild rabat