Foto: Shutterstock

Gennem tiden er vi blevet præget af store kunstnere. Store designere. Vi har dem i stuerne, og hver dag bliver vi mindet om deres smukke bedrifter.

Dette indhold er sponsoreret

Deres håndværk har gjort indtryk på os, og for nogen har de banet vejen til fremtidens designs. Vi omgiver os med deres produkter, fordi de er gennemtænkte, men også fordi deres æstetik bringer os en glæde. Vi elsker de yndefulde, tidsløse designs, som de skabte til os. Hos jacobsen plus kan du finde alle de store designklassikere.

Børge Mogensen 

Børge Mogensen var en af efterkrigstidens mest indflydelsesrige arkitekter og fandt sin inspiration over hele verden i sin ambition om at gøre brugsgenstande til hverdag, og som kunne holde i generationer fremover. Han har leveret nogle af de flotteste møbler indenfor dansk design gennem tiden. Han var overbevist om, at diskrete møbler ville være med til at skabe den bedste atmosfære til ro, og det er ikke til at tage fejl af i hans smukke værker. Du kan forkæle dig selv og din spisestue med et Børge Mogensen spisebord, eller måske forelsker du dig i en af hans flotte stole, som kan præge din indretning med ikoniske designs. Hos Jacobsen Plus finder du Børge Mogensens smukke møbler med et kompromisløst materialevalg, som giver den perfekte atmosfære.

Poul Kjærholm 

Poul Kjærhom er manden bag mesterværker som PK22, og han havde en fascination for stål og en kærlighed til de helt naturlige materialer. Han var udlært snedker, og sidenhen uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i København, hvor han havde sin interesse for konstruktionsmaterialer. Han mente, at stål skulle have den samme kunstneriske respekt som træ. Hos Jacobsen Plus kan du finde nogle af hans smukke, tidsløse designs. Hans møbler er omtalt som minimalistiske mesterværker, så hvis dette er noget for dig, så er han måske en designer efter din smag. PK22-stolen er et af hans ikoniske designs. I starten hed projektet PK25, men da der var detaljer som kunne forbedres, fik stolen sit nye navn PK22.

Hans Wegner

Hans Jørgen Wegner blev født som søn af en skomager i 1914. Han startede sit arbejde med træ i hans fars værksted og blev senere som 18-årig udlært som snedker. Herefter endte han i København, hvor han studerede på Kunsthåndværkerskolen fra 1936-38. Han arbejde gennem tiden med mange store arkitekter, såsom Erik Møller og Arne Jacobsen, men i 1940’erne prøvede han selv kræfter som selvstændig arkitekt både i Århus og København. Hos Jacobsen Plus kan du finder et stort udvalg af hans møbler. Du kan finde hans ikonsike stole, eller forkæle dit hjem med en Wegner sofa, lænestol eller måske et Wegner spisebord.