Foto: Shutterstoc

Er du en af de mange københavnere, som faktisk elsker at gå i haven? Selvom man bor i byen, skal man selvfølgelig ikke holde sig selv tilbage med den slags projekter.

Sponsoreret indhold

Der kan nemlig sagtens være masser af spændende ting at lave, selvom man bor i byen, hvor det hele selvfølgelig er en smule mere tæt. 

Eksempelvis vælger mange at have et øget fokus på, hvordan de går i haven på en bæredygtig måde. Det kunne eksempelvis være ved at arbejde for at undgå Oliespild mest muligt. Det kan man læse rigtig meget om for at blive lidt klogere på, hvilke aktive tiltag man kan gøre. 

Hos Nanostone  er de eksperter i alt til haven og generelle projekter ved hjemmet. Her finder du en masse inspiration, men du kan også mere konkret finde de ting, du står og mangler i den givne situation. Det er med andre ord stedet at gå hen, hvis du har brug for nyt gear. 

Udnyt byen

Hvis man bor i byen, men elsker at gå i haven, er der fortsat rigtig mange områder, hvor der er fin plads til den slags. Det siger sig selv, at hvis man bor i lejlighed i indre by, skal man nok være lidt mere kreativ, hvis man skal have disse behov stillet på samme måde. 

Til gengæld er der rige muligheder, hvis man bor i en af forstæderne eller bare i et område, hvor husene har en lille medhørende have. Her er det selvfølgelig med at udnytte fordelene og den plads, man har til rådighed. 

Hvis man bare er helt vild med gyngestativer til børnene, skal man selvfølgelig prioritere det. I en lille have kan det selvfølgelig så betyde, at man ikke lige har pladsen til det store frie legeareal eller en udvidet urtehave. Det er prioriteringer, man må gøre, når man bor i byen, hvor havepladsen er lidt mere begrænset. 

Find dit projekt

Der er også fordele ved at have en have i byen. Der er ikke så meget plads, men det betyder også, at der ikke er så meget at holde styr på. Derfor er der mere mulighed for at gå ind og vælge et bestemt projekt, man gerne vil arbejde med og bruge tid på. 

Det kunne være at få sat et gyngestativ op, som børnene kan lege i, og som gør haven lidt mere personlig. Det kunne også sagtens være andre ting, som mere på det dekorative område er lækkert. Eksempelvis et lille springvand eller et blomsterbed, som selvfølgelig også kræver lidt fokus, hvis det skal blive rigtig godt og indbydende at kigge på.