Foto: Shutterstoc

Går du og overvejer om sugar dating er noget for dig? Sugar dating er blevet mere udbredt de seneste år, og rigtig mange går på sugardates for at modtage gaver og forkælelse i gengæld for godt selskab.

Sponsoreret indhold

Hvis du gerne vil i gang med det sukkersøde datingliv, så overvej disse ting før din første date. 

Hvad er sugar dating?

Sugar dating er for det meste en relation mellem en ældre og yngre person, hvoraf den ældre trakterer sin date med lommepenge, gaver, rejser eller oplevelse. Til gengæld får den ældre person godt selskab, intimitet eller i nogle tilfælde seksuelle ydelser. 

Sugar dating kan foregå både mellem ældre mænd og kvinder i relation til begge køn, hvoraf den ældre kaldes sugardaddy eller sugarmama og den yngre part omtales ofte som en sugarbaby. 

Vær åben og ærlig om, hvad du søger

Det vigtigste at huske, når man bruger sugardating, er altid åben kommunikation og ærlighed mellem dig og din potentielle date. Når man går på sugardates har man ofte en forventning til sin partner, og disse forventninger skal italesættes før daten finder sted. Det kan for eksempel være at tale åbent om, hvilke ydelser sugarbabyen gerne vil modtage. 

Det kunne være penge, gaver, middage, oplevelser eller rejser. Det kan også handle om at sugardaddy eller sugarmama italesætter, hvilke forventninger de har til intimitet og samvær på første date. Alle disse ting bør man aftale på forhånd, så der er ingen gråzoner eller usagte ting, når I mødes på jeres første date. 

Find det rette mødested

Sugar dating er ofte ikke et fænomen, man tilfældigt støder på, når man er nede og få en drink på ens lokale bar. Det er svært at starte en samtale med en man lige har mødt, og spørge om de har lyst til at gå på sugardate. Derfor findes der i stedet rigtig mange online mødesteder, som er skræddersyet til sugardatinglivet. 

Her kan du komme i kontakt med både sugardaddys, mamas og sugarbabyer i dit nærområde, som er parat til det søde datingliv. Hvis du finder en interessant profil, som matcher dine behov, så kan du chatte med din date og aftale forventninger og ønsker til første date. Vigtigst af alt handler det jo om at have det sjovt, og få en fantastisk oplevelse med sugardating.