Aarhus Osteopati København fysioterapi afdeling har travlt, hvor vi nu er blevet 7 fuldtidsbehandlere. Samtlige fysioterapeuter har to uddannelser, hvilket sikrer den bedst mulige kvalitet for hver klient.

Sponsoreret indhold

Fysioterapien har været at finde i København i snart et år og vi har haft flere hundrede glade og færdigbehandlede patienter igennem dørene. 

Fysioterapeuterne har alle forskellige profiler, hvilket gør at vi har behandlere der har specialer inden for en række lidelser i menneskekroppen. Fysioterapeut afdelingen i københavn gennemgår ugentligt en række interne udviklings møder, hvor formålet, er at opretholde og opnå det bedste niveau i København.

Bedste fysioterapeut i København

Forud for ansættelsen af vores syv fuldtids fysioterapeuter, har vores rekrutterings afdeling undersøgt fysioterapi markedet. Aarhus Osteopati går ikke på kompromis med dygtighed, faglighed og personlighed fra vores behandlere. 

Vi går benhårdt efter medarbejdere der har udadvendt og venlig personlighed, medarbejdere der har den højeste faglighed i branchen og som det vigtigste medarbejdere der er villige til at lære og udvikles fagligt såvel som personligt. Derfor betragter vi vores fysioterapeuter i København som de bedste der findes på markedet. Når du vil vælge den bedste fysioterapeut i København kan du trygt vælge Aarhus Osteopati København.

Anbefaling fysioterapeut København

Fysioterapi afdelingen i København praktiserer uden for den offentlige sygeforsikring. Det betyder at vores fysioterapeuter i København ikke har et ydernummer. Ydernummer systemet er et system hvor patienten kan blive henvist af lægen og få tilskud fra det offentlige. Desværre når der er garanti for patienter kan fagligheden og effektiviteten af behandlingen sideløbende dale. 

Når Aarhus Osteopati København´s fysioterapi afdeling ligger uden for den offentlige sygeforsikring så satser vi på, at stor andel af vores besøgende patienter anbefaler os videre til deres netværk. For at sikre dette skal vi derfor have de dygtigste og de mest effektive fysioterapeuter på markedet. Dette vil vi mene sikrer vores patienter kompetent og faglig høj behandling hver eneste gang.

Hvad behandler Aarhus Osteopati fysioterapi i København?

Som tidligere er nævnt så har vores fysioterapeuter to uddannelser i baggagen. Oftest er medarbejderen både uddannet fysioterapeut og færdiguddannet osteopat. Vi har sikret at vores fysioterapeuter har så en bred faglig vifte som muligt. Når du vælger en af vores fysioterapeuter kan du være sikker på at hver og en kan og har kompetencerne til, at behandle de fleste problemstillinger de bliver stillet over for. Det sikrer vi de kan med intern undervisning og udvikling. Vi behandler blandt andet lidelser og smerter fra nakke, ryg, lænd, skulder, albue, håndled, bækken, hofte, knæ, fod, mave, kranie og hoved m.m. 

Vi har særlig specialer inden for hovedpine, piskesmæld, diskusprolaps, bækkenløsning, tennis- og golfalbue, frossen skulder, irritabel tyktarm, mavesmerter, springer- og løberknæ, achillessenebetændelse, skinnebensbetændelse, hælspore m.m. 

Aarhus Osteopati – Fysioterapi København

Aarhus Osteopati København fysioterapi afdeling er placeret på Amager på Amagerbrogade 114. Grundet travlhed åbner vi op inden længe vores anden afdeling i København. Denne afdeling skal ligeledes huse osteopater, fysioterapeuter, massører og kranio sakral terapeuter som vores første afdeling i Amager også gør. Vores mål med fysioterapi afdelingen i København er, at blive den mest fortrukne fysioterapeut afdeling i hele København og omegn.

Aarhus Osteopati København
Amagerbrogade 114, 1 sal
2300 København S
tlf. 29848558
[email protected]