Det er så vigtigt at man passer godt på sine tænder. Vi bruger flere gange dagligt vores tænder til at tygge maden med, og uden tænder ville vi også have svært ved at tale vores skønne modersmål korrekt.

Sponsoreret indhold

Hvis man børster sine tænder to gange dagligt, morgen og aften, så er man godt kørende med tandhygiejnen. Tandbørstning forebygger karies og andre sygdomme i mundhulen. Dette er afgørende for en god tandhygiejne, men uden jævnlig kontrol hos tandlægen går det ikke.

Hvis du søger efter tandlæge københavn, så vil du kunne finde en dygtig tandlæge i dit nærområde, hvor mærkesager som nærhed, professionalisme og dedikation vægtes højt. Og samtidigt er priserne meget rimelige, så du får en god tandbehandling til en lav og fordelagtig pris. Der er tre klinikker tilknyttet tandbro.dk. En på Østerbro, en på Christianshavn og en i Valby. Så du er aldrig langt fra en dygtig tandlæge, som vil modtage dig med venlighed, forståelse og professionalisme.

Lider du af tandlægeskræk?

Tandlægerne hos Tandbro arbejder dagligt med patienter, som i en eller anden form døjer med tandlægeskræk. Når man sætter sig i en tandlægestol og skal lade et andet menneske rode rundt i sin mund, så kan man let komme til at føle sig sårbar eller føle ubehag. Dette er tandlægerne hos Tandbro udmærket klar over. Derfor arbejder man dedikeret på at skabe den nødvendige tillid og ro hos den, som lider af tandlægeskræk. Man skal mærke at man er i trygge hænder hos Tandbro.

Vær ikke genert omkring din tandlægeskræk. Du kan roligt tale frit om det til tandlægen og personalet. For de har masser af erfaring med denne lidelse, og har lært at håndtere patienter, der føler sig utrygge i situationen. Det er vigtigt for både tandlæge og personale at du føler dig tryg, når du sidder i tandlægestolen. Det er jo faktisk ikke spor farligt. Og en erfaren tandlæge ved, hvordan man skaber ro omkring disse situationer. Du vil helt sikkert finde ro, når du er hos Tandbro.

Forstå hvad der foregår

Man kan godt blive forvirret, når man sidder i tandlægestolen og gaber. Hvad foregår der egentlig? Hvad gør de med mine tænder? Her er der fuld åbenhed om alt hvad der sker, hvis du er patient hos Tandbro. Du vil blive inddraget i de vigtigste beslutninger og hele tiden vide, hvad der foregår i din mund. En god tandlæge skal have patientens tillid, og patienten skal vide, hvad der foregår hele vejen igennem processen. Åbenhed omkring behandlingen er vigtig for tilliden.

Måske er der flere måder at behandle en tandskade på. I så fald vil du blive inddraget og tages med på råd, når der skal træffes en beslutning om hvilken retning behandlingen skal tage. På den måde får du selv et godt kendskab til dit tandsæt, og samtidigt er du med til at bestemme, hvordan eventuelle reparationer skal gribes an. Også det er med til at skabe tryghed og tillid. Begge dele er vigtige for en god oplevelse hos tandlægen. Tilliden er vigtig for både patient og behandler.

Det med pengene

Det er ikke gratis at gå til tandlæge i Danmark. Hvis du går til din almindelige praktiserende læge, så kommer der ikke efterfølgende en regning. Det offentlige har en overenskomst med lægerne og betaler regningen for dig. Sådan er det desværre ikke inden for tandbehandling. Her giver det offentlige et lille tilskud, men ellers må du selv betale for behandlingen. Man kan kun håbe, at der en dag vil komme bedre vilkår, men hvornår det sker vides ikke.

En tandlægeklinik er dyr at drive. Der er fint specialiseret udstyr og højtuddannede tandlæger, samt personale. Dette sagt blot for at forklare hvorfor det koster hvad det koster at gø til tandlæge. Hos Tandbro forsøger man hele tiden at holde priserne på et lavt niveau, så alle kan være med. Hvis det kniber med kontanter, så er der mulighed på at betale af på behandlingen over et antal måneder. Det kan give lidt ro, når man ikke behøver at betale det hele på en gang, men kan splitte regningen op i bidder.

Rabat til studerende

Er du studerende? Tandbro har altid studierabat på 15% på deres ydelser for studerende. Det er vigtigt at passe godt på sine tænder, også i de unge år. Det er her grundlaget for en livslang, god tandhygiejne skal lægges.

Alt for mange vælger at udeblive fra konsultationerne hos tandlægen af økonomiske årsager. Det er et stort problem, for ofte får huller i tænderne så lov til at vokse og ødelægger rødderne. Det kan ende med at man må trække en tand ud, hvis den er blevet forsømt for længe. Men hvis du passer godt på dine tænder og passer dine konsultationer hos din tandlæge, så kan dit flotte smil holde livet ud.