Temperaturen falder, dagene bliver kortere og energien lavere. Vinteren nærmer sig, og danskerne må nøjedes med blot at drømme sig væk til sol og strand.

Nogle drømmer måske om at rejse væk i løbet af vinteren, mens andre lader tankerne flyve for at planlægge næste sommers solferie. Læs videre her og lad drømmene blive til virkelighed. 

Besøg fantastiske Dubai

Et fantastisk lyspunkt i vintermørket kan være en rejse til Dubai. Besøger du Dubai i sommermånederne, vil der ofte være for varmt og derfor er destinationen perfekt til en vinterrejse. Dubai kan i vintermånederne tilbyde sommer og sol, der minder om en god dansk sommerdag. 

Midt i en ørken i De Forende Arabiske Emirater blot seks timers flyvetur fra Kastrup, finder du Dubai. Den ubeskrivelige by tilbyder alt fra sol og strand til storbyliv med enorme bygningsværker, overdådige hoteller og et utal af shoppingmuligheder. Rejser til Dubai i vinterhalvåret kan nemt gøres billigt, hvis du bestiller i god tid. 

Find solen i Europa

Er du nødt til at vente helt til næste sommer med at rejse, kan du sagtens stadig drømme – og planlægge. Det gode ved at rejse i sommermånederne er, at du ikke behøver at tage langt væk for at finde det gode vejr. 

Når du skal i gang med at planlægge din næste sommerferie, bør du uden tvivl tage Gardasøen med i dine overvejelser. Gardasøen er Italiens største sø, og her kan du opleve fantastisk smuk natur og hyggelige italienske byer – små som store, du enten kan besøge eller bo i. Den smukke sø giver mulighed for en masse forskellige gode oplevelser med alt fra forlystelsesparker, romerske ruiner, shopping, sportsaktiviteter og meget mere. Alt dette er med til at gøre Gardasøen til det ideelle feriested for alle.